Official Distributor
Denmark & Sweden
PeugeotCitroënOpel

Christian Jensen gør comeback til Dansk Super Rally med podieplads

Christian Jensen endte på podiet i sit comeback til dansk rally på topplan, da første afdeling af årets DM blev kørt i Himmerland. Og det blev i det hele taget en solid premiere for den nye konstellation, som udgør Brian Madsen Sports indsats i Rally-DM i 2021.

Christian Jensen havde inden løbet fraskrevet sig forventninger til lørdagens premiere - først og fremmest skulle knap fem års ratrust bankes af. Men Christian Jensen og Freddy Pedersen fandt efterhånden melodien i løbet af lørdagen.
- Det var helt kanon at komme tilbage til sporten med en tredjeplads. Det var ikke lige, hvad jeg havde forventet mig, men vi kom rigtig godt efter det i løbet af dagen, og jeg føler vi har en god base at bygge videre på her.
Men det blev også en DM-premiere, som blev overskygget af en voldsom afkørsel for teamet, da Kim Madsen på dagens ottende af ti hastighedsprøver crashede voldsomt.
Kim Madsen og Line Lykke Jensen lå til en flot podieplads, da deres Citroën C3 Rally2 skred i noget løst grus og ramte en sten, hvilket fik bilen til at rulle rundt. Begge blev efterfølgende indlagt og tjekket på sygehuset i Aalborg.

Åbner året i Rally4 med sejr
Med fire biler er Brian Madsen Sport i 2021 på plads med en bred satsning, som kombinerer erfaring og talent på to klasser. Teamet er med i topklassen Rally2 samt i Rally4, som takket være en stærkt kørende Mikkel Njor endte med en sejr til Brian Madsen Sport og mindst lige så vigtigt en sejr til den helt nye Opel Corsa Rally4 i det første løb, som den spritnye bilmodel overhovedet kører på verdensplan.
Derfor var det selvsagt en glad og meget overrasket Mikkel Njor, der kunne se tilbage på en vild og vanvittig DM-premiere.
- For to dage siden vidste vi dårligt nok, om vi ville blive helt klar, men det blev vi. Og så åbner vi med at vinde klassen. Det er helt vildt, og jeg må sige, det er et fantastisk arbejde som teamet har gjort for at få bilen klar, selvom de var under pres, siger han og tilføjer:
- Bilen kørte bare vanvittigt godt fra første færd. Det var slet ikke et problem bare at hoppe ind og køre stærkt, så det var en rigtig god overraskelse. Nu skal vi hjem og se, om vi kan finde endnu mere fart i den til næste gang, forklarer Mikkel Njor, der har Karsten Isaksen som co-driver.
Brian Madsen Sports anden indsats i Rally4 med Mathias Christiansen havde også en stærk lørdag i Himmerland. Christiansen endte med at tage en fjerdeplads i klassen efter en flot premieredag.

DM i Rally fortsætter den 15. maj, når anden afdeling af årets mesterskab køres i Stoholm ved Skive.

Mød vores partnere

 • Danmarks førende nedbrydningsvirksomhed

  Kingo har drevet nedbrydningsvirksomhed i mere end 60 år. Kingo har adskillige gravemaskiner og nedbrydningsrobotter, som gør virksomheden i stand til at gennemføre nedbrydningsarbejde af enhver art. Kingo leverer tryghed til sine kunder.

 • Din partner hele vejen

  Expo Partner har siden 2002 været totalleverandør af individuelle messestande baseret på dansk design og kvalitet, når det er bedst. Med mere end 25 års erfaring i branchen, har de de helt rigtige kompetencer til at yde det bedste for dig og din messestand.

 • Leasing til private og erhverv

  A-Leasing er leasing af personbiler og motorcykler til private og erhvervsvirksomheder. Hos A-Leasing finder du mange fede modeller, og de tilbyder flere forskellige muligheder inden for leasing, såsom flexleasing og splitleasing.

 • Thiele er for dig, der vil vælge fra alle hylder

  Vidste du at, Thiele er Danmarks ældste optikerkæde, med mere end 200 års erfaring? Thiele samarbejder med nogle af verdens dygtigste brilledesignere. Hos Thiele finder du det største udvalg af de nyeste mærkevarer og samtidig kvalitetsbriller til fast lavpris.

 • Fremtidens mursten

  Kompromisløs høj kvalitet både når det gælder produktion af mursten og fliser. Og når de løbende agerer -udviklings- og sparringspartner for dygtige entreprenører og arkitekter. De står klar med høj faglighed, innovationslyst og 5 generationers erfaring.

 • Vores mål er, at give dig lidt mere end du havde forventet.

  Hos Brian Madsen bliver der sat en ære i, at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. Vi vil nemlig være en bilforretning ud over det sædvanlige. Du kan altid forvente høj faglig kompetence og korrekt rådgivning med et højt serviceniveau.

 • Den moderne kølespecialist

  A-Comfort er specialister i projektering, montage, og servicering af kølecentraler til komfort-, industri-, og serverrumskøl. Hos A-comfort sætter de kundens kølebehov i centrum og vælger den løsning, der bedst muligt matcher kundens specifikation.

 • Et grundfæstet entreprenørfirma

  Når kvalitet ikke er en tilfældighed, men en målrettet indsats. Harry Andersen & Søns mange entrepriser spænder fra vejbygning, p-anlæg, kloakrenovering, byggemodninger samt blødbundsarbejder over hele Syd- og Midtjylland.

 • Et besøg på Kongensbro Kro er en oplevelse af historiske dimensioner

  Kongensbro Kro ligger idyllisk placeret lige ned til Gudenåen i Midtjylland, mellem Århus, Viborg, Randers og Silkeborg. Det perfekte udgangspunkt hvad enten det drejer sig om lokaler til bryllup, fester eller en gastronomisk oplevelse i vores restaurant.

 • XL-BYG Kjellerup Tømmerhandel

  Vi vil være din mest professionelle byggevarerådgiver. Udover et stort udvalg af trælastprodukter, byggevarer og byggemarkedsartikler til konkurrencedygtige priser møder du hos os både dygtige og faguddannede medarbejdere med stor produktviden. De står klar til at vejlede dig, så du altid får den rigtige løsning.

 • HTH
  Du har en drøm – HTH gør den levende

  HTH har Danmarks mest dedikerede køkkeneksperter, og har produceret danske kvalitetskøkkener i mere end 50 år. HTH sværmer for dansk design, kvalitet og landets bedste service. De hjælper dig med at finde ægte køkkenkærlighed.

 • En stærk visuel partner

  BM Visuelt er en skiltevirksomhed som er leveringsdygtige i det meste inden for den grafiske branche. Om det er skiltning, facade dekorationer, bannere, eller andet, så står de klar til at guide. Du kan altid forvente kvalitet og effektivitet hos BM Visuelt.

 • PWC
  Førende revisions-, rådgivnings- og skattehus

  I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og løse væsentlige problemstillinger. Sammen med vores kunder finder vi løsninger på de udfordringer, der står øverst på det private erhvervslivs og det offentliges agenda.

 • Bilindretning og biludstyr til varevogne

  Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.

 • Murerarbejde med format

  For entreprenørvirksomheder i hele landet tilbyder vi professionelt murerarbejde i forbindelse med omfattende nybyggeri. Fx rækkehuse, boligblokke, erhvervsejendomme, institutioner og lignende.

 • Entreprenørarbejde af højeste kvalitet

  Entreprenør Jes Pedersen har mere end 20 års erfaring med alt entreprenørarbejde inden for kloakarbejde, fundamenter, udgravning, anlæg og belægning mv. Med Sorø som udgangspunkt løser de opgaver for både private, virksomheder og kommuner på hele Sjælland.

 • Kvalitet i mere end 20 år

  Ulrik Winther, i Bjerringbro, er en installationsvirksomhed, som laver alt indenfor vvs- og blikkenslagerarbejde. De hjælper med badeværelset og nye tagrender, de er med til større bygge- og erhvervsprojekter samt følger med udviklingen indenfor miljø- og energirigtige løsninger.

 • Branchens bedste bilgarantier

  Fragus tilbyder et stærkt udvalg af bilgarantier tilpasset bilens alder, type og værdi samt bilejerens ønsker og behov. Kombinationen af 20 års erfaring, organisk vækst og stadig flere tilfredse kunder har gjort dem til Nordens førende udbyder af bilgarantier.

 • Bæredygtig kaffe til folket siden 1902

  Peter Larsen har i mere end 110 år serveret kvalitetskaffe til kaffeelskere i hele Danmark. Peter Larsen er en moderne kaffevirksomhed, med forskellige forretningsområder rundt i Danmark, blandt andet inden for detailhandel og catering.

 • Kundernes fortrukne VVS virksomhed

  Har du behov for professionel VVS-installatør, er det Kjellerup VVS du skal gå til.
  Kjellerup VVS løser alle former for VVS-, gas- og montageopgaver, og står altid klar til at rådgive og vejlede dig i både stort og småt.

 • Muligheder for mennesker - ganske enkelt

  AURA Energi tilbyder el, energi, fiber, tv, m.m. De hjælper med tilskud til energiforbedringer og giver råd om, hvordan man sparer på strømmen. AURA Energi er et andelsejet energiselskab, og er lokalt forankret i det østjyske med mere end 100 års erfaring med at opbygge og levere kritisk infrastruktur til deres kunder.

 • Skræddersyet rådgivning

  KASUS Advokater yder kvalificeret juridisk rådgivning i et sprog, der er til at forstå. KASUS skræddersyer deres rådgivning til dig som kunde, og har både advokater inden for privatret og erhvervsret, du kan derfor altid regne med kompetent juridisk rådgivning.

 • Møblér med Bolig-Nyt Ans

  Bolig-Nyt i Ans er et møbelhus på 2500 m2, indrettet med kvalitetsmøbler for enhver smag og stil. Møbelhuset er velkendt for både lokale og udefrakommende kunder, da den har eksisteret siden 1943. Den store erfaring betyder, at når det gælder møbeldesign og kvalitet, ved de, hvad taler om.

 • Mestrer kloakrenovering, platsvejsning og meget mere

  Danboring leverer kvalitet og service, med mere end 25 års erfaring i branchen. De har overalt i landet ekspertisen til at løse stort set alle former for nyetableringer, energifremføringer, renoveringer i alle dimensioner og materialer.

 • Bygherre rådgivning & entreprenørvirksomhed

  Bygherre rådgivning & entreprenørvirksomhed med speciale i partnering. Howico blev etableret 1. juli 2013 med ønsket om at skabe en professionel og moderne entreprenørvirksomhed, med fokus på hoved- og totalentrepriser.

 • Søstrøm leverer totalløsninger

  Søstrøm er ikke bare metalleverandør. Hos Søstrøm A/S, varetager de hele processen fra ide til montage, så du slipper for unødvendig projektledelse og underleverandører. Deres smede yder den højeste kvalitet indenfor certificeret svejsning, og deres montageteam sikrer dig den bedste finish.

 • Stort fokus på kvalitet, effektivitet & tilfredse kunder

  Winthers Autolakering er et professionelt autolakeringsværksted, som tager sig kærligt af alle biler såvel som entreprenør- og landbrugsmaskiner.
  De har mange års erfaring i branchen, og der bliver lagt stor vægt på solidt håndværk og flotte resultater.

 • Bygger for en bæredygtig fremtid

  Entreprenørfirmaet HJ Huse A/S har igennem fem generationer leveret samlede løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen. Skal dit næste nybyggeri, tilbygning eller renovering være et bæredygtigt byggeri, så er HJ Huse din rigtige samarbejdspartner.

 • En af verdens førende dækproducenter

  Michelins er en global virksomhed, der har eksisteret siden 1889, de har en mission om at bidrage til større mobilitet for varer og mennesker, og i forlængelse af dette, udviklingen i samfundet.

 • Alsidig entreprenør forretning

  Ans-Iller Kloak & Anlæg er en alsidig entreprenør forretning der udfører alle opgaver som de siger det, men særligt indenfor byggeri, nedbrydning, maskin-udlejning og grader opgaver i hele Danmark. Virksomheden beskæftiger hele 30 dygtige medarbejdere.

 • Stor vægt på kvalitet og service

  Malerfirmaet Carsten Sørensen har over 30 års erfaring med alle former for malerarbejde, og beskæftiger nu i alt 170 mand. Uanset om du er til farver eller minimalistisk stil, får du den korrekte rådgivning om dit kommende malerprojekt.

 • Fokus på nærvær og gode madoplevelser

  Capa omfavner dig, vennerne, familien og kollegaerne - uanset anledning og selskab. Capa emmer af hygge, varme og storslåede madoplevelser. På Capa finder du klassiske retter med fokus på gode råvarer, samt verdens bedste kød og den verdenskendte smørbøf.

 • Den rigtige vare, til den rigtige pris

  Når du køber firmatøj, firmagaver og merchandise hos MarkOn får du meget mere end en vare langet over disken! MarkOn har mange års erfaring indenfor branchen, og du får altid en konkurrencedygtig pris, der til fulde matcher kvaliteten på produktet.

 • Din genvej til godt håndværk

  Würth Danmark leverer markedets bredeste sortiment af produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr og meget mere til det professionelle marked. Deres produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionalitet.

 • Måling - Analyse - Action

  Hos DS Energy får du præcise målinger og analyser af dit energiforbrug. Bag DS Energy står et stærkt hold med mange års erfaring indenfor automation, proces og software. De er 3 partnere, som har arbejdet med tekniske løsninger til btb-markedet i mere end 20 år.

 • En nytænkende og professionel tømrervirksomhed

  Tømrermester Bo Filtenborg Borup bygger primært typehuse for HusCompagniet på Sjælland, i Tyskland og Sverige. En nytænkende og professionel tømrervirksomhed, som efterlever værdier og holdninger for godt håndværk.

 • Godt lokalkendskab skaber resultater

  Nybolig Sorø hjælper dig med at finde drømmeboligen. De arbejder effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder, hvad enten du er køber eller sælger. Nybolig Sorø sælger hver 3. bolig i deres område og har den korteste liggetid.

 • Din teknikpartner

  Hans Følsgaard styrker sine kunder med kompetent teknisk rådgivning og gennemtænkte løsningsforslag. De tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur på kraft, tele- og vindmarkedet.

 • Altid høj kvalitet

  Assentoft Smede- og Maskinforretning er autoriseret inden for gas, vand og sanitet. Din professionelle samarbejdspartner, når du som privatkunde, entreprenør eller kommunal instans skal have udført stålkonstruktioner.

 • Alt til festen

  ABC telte har det største sortiment til dine kommende fester.  Du skal derfor kun gå ét sted hen når den store dag skal fejres. Her vil du være sikker på intet mangler. ABC telte levere god kvalitet, holder hvad de lover og er nemme at samarbejde med.

 • Helt oppe på mærkerne

  Scantruck er Danmarks største udbyder af entreprenørmateriel, teleskoplæssere og kraner. De stræber efter at være de bedste på markedet. Scantruck A/S er en succeshistorie, der siden 1996, hvor de blev grundlagt, kun er gået fremad.

 • Dansk vinproduktion af international kvalitet

  For Neder Kjærsholm var det vigtigt at komme godt fra start, og derfor allierede de sig tidligt med internationale vineksperter. Produktionen af vine foregår på den mest nænsomme måde, druer bliver håndplukket og håndsorteret. Derfor er deres vin helt fantastisk.

 • McDonald's - fokus på madkvalitet

  McDonald's er en familierestaurant, hvor børn er meget velkomne. Hos McDonald's har de stort fokus på at give deres gæster en god og hurtig service. McDonald's samarbejder med leverandører om at opnå en bedre dyrevelfærd og om at skabe en bæredygtig produktion.

 • Professionelt bygge- og udlejningsfirma

  Birch Ejendomme blev stiftet i 2010 og har hovedsæde i Silkeborg. Birch Ejendomme udvikler og opfører ejendomme og tilbyder nybyggede kvalitetslejemål i bl.a. Aarhus, Silkeborg, Vejle, Kolding, Randers, Fredericia og Holbæk.

 • Udfører alle former for tekniske installationer

  Hos Raaby og Rosendal er en el-installationsvirksomhed, hvor du får professionelle løsninger inden for tekniske installationer og større byggerier. De er specialiseret i bygningsinstallationer og varetager alle former for el-entrepriser.

 • Hymer - fritidskøretøjer i førsteklasses kvalitet

  HYMER står for autocamper af høj kvalitet, samt skræddersyet originalt tilbehør. De skaber muligheden for unikke fritids- og ferieoplevelser. 
  HYMER-kunder har ret til et køretøj i høj kvalitet med komfort og teknologi på det aller højeste niveau.

Partner login

PeugeotCitroënOpel