Official Distributor
Denmark & Sweden
CitroënPeugeotOpel

Christian Jensen gør comeback til Dansk Super Rally med podieplads

Christian Jensen endte på podiet i sit comeback til dansk rally på topplan, da første afdeling af årets DM blev kørt i Himmerland. Og det blev i det hele taget en solid premiere for den nye konstellation, som udgør Brian Madsen Sports indsats i Rally-DM i 2021.

Christian Jensen havde inden løbet fraskrevet sig forventninger til lørdagens premiere - først og fremmest skulle knap fem års ratrust bankes af. Men Christian Jensen og Freddy Pedersen fandt efterhånden melodien i løbet af lørdagen.
- Det var helt kanon at komme tilbage til sporten med en tredjeplads. Det var ikke lige, hvad jeg havde forventet mig, men vi kom rigtig godt efter det i løbet af dagen, og jeg føler vi har en god base at bygge videre på her.
Men det blev også en DM-premiere, som blev overskygget af en voldsom afkørsel for teamet, da Kim Madsen på dagens ottende af ti hastighedsprøver crashede voldsomt.
Kim Madsen og Line Lykke Jensen lå til en flot podieplads, da deres Citroën C3 Rally2 skred i noget løst grus og ramte en sten, hvilket fik bilen til at rulle rundt. Begge blev efterfølgende indlagt og tjekket på sygehuset i Aalborg.

Åbner året i Rally4 med sejr
Med fire biler er Brian Madsen Sport i 2021 på plads med en bred satsning, som kombinerer erfaring og talent på to klasser. Teamet er med i topklassen Rally2 samt i Rally4, som takket være en stærkt kørende Mikkel Njor endte med en sejr til Brian Madsen Sport og mindst lige så vigtigt en sejr til den helt nye Opel Corsa Rally4 i det første løb, som den spritnye bilmodel overhovedet kører på verdensplan.
Derfor var det selvsagt en glad og meget overrasket Mikkel Njor, der kunne se tilbage på en vild og vanvittig DM-premiere.
- For to dage siden vidste vi dårligt nok, om vi ville blive helt klar, men det blev vi. Og så åbner vi med at vinde klassen. Det er helt vildt, og jeg må sige, det er et fantastisk arbejde som teamet har gjort for at få bilen klar, selvom de var under pres, siger han og tilføjer:
- Bilen kørte bare vanvittigt godt fra første færd. Det var slet ikke et problem bare at hoppe ind og køre stærkt, så det var en rigtig god overraskelse. Nu skal vi hjem og se, om vi kan finde endnu mere fart i den til næste gang, forklarer Mikkel Njor, der har Karsten Isaksen som co-driver.
Brian Madsen Sports anden indsats i Rally4 med Mathias Christiansen havde også en stærk lørdag i Himmerland. Christiansen endte med at tage en fjerdeplads i klassen efter en flot premieredag.

DM i Rally fortsætter den 15. maj, når anden afdeling af årets mesterskab køres i Stoholm ved Skive.

Mød vores partnere

 • Vores mål er, at give dig lidt mere end du havde forventet.

  Hos Brian Madsen bliver der sat en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. De vil nemlig være en bilforretning ud over det sædvanlige. Du kan altid forvente høj faglig kompetence og korrekt rådgivning med et højt serviceniveau.

 • Fokus på nærvær og gode madoplevelser

  Capa omfavner dig, vennerne, familien og kollegaerne - uanset anledning og selskab. Capa emmer af hygge, varme og storslåede madoplevelser. På Capa finder du klassiske retter med fokus på gode råvarer, samt verdens bedste kød og den verdenskendte smørbøf.

 • Stort fokus på kvalitet, effektivitet & tilfredse kunder

  Winthers Autolakering er et professionelt autolakeringsværksted som tager sig kærligt af alle biler såvel som entreprenør- og landbrugsmaskiner.
  De har mange års erfaring i branchen og der bliver lagt stor vægt på solidt håndværk og flotte resultater.

 • En nytænkende og professionel tømrervirksomhed

  Tømrermester Bo Filtenborg Borup bygger primært typehuse for HusCompagniet på Sjælland, i Tyskland og Sverige. Det er en nytænkende og professionel tømrervirksomhed som efterlever værdier og holdninger for godt håndværk.

 • Din genvej til godt håndværk

  Würth Danmark leverer markedets bredeste sortiment af produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr og meget mere til det professionelle marked. Deres produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionalitet.

 • Bilindretning og biludstyr til varevogne

  Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.

 • Bygger for en bæredygtig fremtid

  Entreprenørfirmaet HJ Huse A/S har igennem fem generationer leveret samlede løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen. Skal dit næste nybyggeri, tilbygning eller renovering være et bæredygtigt byggeri - så er HJ Huse din rigtige samarbejdspartner.

 • Entreprenørarbejde af højeste kvalitet

  Entreprenør Jes Pedersen har mere end 20 års erfaring med alt entreprenørarbejde inden for kloakarbejde, fundamenter, udgravning, anlæg og belægning mv. Med Sorø - som udgangspunkt - løser de opgaver for både private, virksomheder og kommuner på hele Sjælland.

 • Din teknikpartner

  Hans Følsgaard styrker sine kunder med kompetent teknisk rådgivning og gennemtænkte løsningsforslag. De tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur på kraft, tele- og vindmarkedet.

 • Den rigtige vare til den rigtige pris

  Når du køber firmatøj, firmagaver og merchandise hos MarkOn får du meget mere end en vare langet over disken! MarkOn har mange års erfaring indenfor branchen og du får altid en konkurrencedygtig pris - en pris, der til fulde, matcher kvaliteten på produktet.

 • Godt lokalkendskab skaber resultater

  Nybolig Sorø hjælper dig med at finde drømmeboligen. De arbejder effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder uanset hvad enten du er køber eller sælger. Nybolig Sorø sælger hver 3. bolig i deres område og har den korteste liggetid.

 • En stærk visuel partner

  BM Visuelt er en skiltevirksomhed som er leveringsdygtige i det meste inden for den grafiske branche. Om det er skiltning, facade dekorationer, bannere eller andet - så står de altid klar til at guide. Du kan altid forvente kvalitet og effektivitet hos BM Visuelt.

 • Branchens bedste bilgarantier

  Fragus tilbyder et stærkt udvalg af bilgarantier tilpasset bilens alder, type og værdi samt bilejerens ønsker og behov. Kombinationen af 20 års erfaring, organisk vækst og stadig flere tilfredse kunder har gjort dem til Nordens førende udbyder af bilgarantier.

Partner login

CitroënPeugeotOpel