Official Distributor
Denmark & Sweden
CitroënPeugeotOpel

Mørke og grus venter i årets anden DM-afdeling for Brian Madsen Sport

I den kommende weekend venter en ny, stor opgave i kampen om DM i Rally for Brian Madsen Sport. Her går det lørdag løs ved årets anden afdeling af Dansk Super Rally, Rally Stoholm, som køres ved Stoholm mellem Skive og Viborg. 

Og her er der for alvor dækket op med en serie udfordrende prøver - dels er to af dem på grus, og dels køres rallyet fra sidst på eftermiddagen og aftenen over. Med andre ord skal det hele afgøres i mørke, og det er en ny udfordring til et hold, som ved sæsonpremieren fik vist potentialet i de nye biler. 

Der er ikke plads til fejl
Christian Jensen og Freddy Pedersen fandt melodien i løbet af DM-premieren - og det er de takter, som Jensen håber at kunne bygge videre på i Stoholm. Men det er også vel vidende, at debuten rent resultatmæssigt gik bedre end den midtjyske rallyveteran selv havde turdet håbe. 

- For vores vedkommende starter vi lidt på det samme punkt som til premieren. Vi havde ikke rigtigt regnet med, at vi ville starte så godt ud, men nu har vi prøvet at være i toppen af tabellen, og det vil vi helt sikkert gerne igen. Nu skal vi køre i mørke, og i det element havde det været rart med lidt ekstra erfaring med bilen - men vi må tage det fra toppen, siger han og tilføjer:

-  Det er et rally, hvor der ikke er plads til fejl. Det er så kort et løb, og derfor bliver det helt afgørende at køre klogt. Jeg glæder mig meget til grusprøverne, og jeg har altid været godt tilpas på det underlag, forklarer Christian Jensen. 

Talentholdet er klar til friske udfordringer
Christian Jensen er ikke den eneste i Brian Madsen Sports trio, som bygger videre på en god premiere. Mikkel Njor gav den helt nye Opel Corsa Rally4 den perfekte debut, da han vandt klassen i premieren, og Mathias Christiansen tog en fjerdeplads i sin Peugeot 208 Rally4. Men rallyet i Stoholm er nyt for begge - og det samme er mørket til dels også, siger Mikkel Njor.

- Det er et helt, helt andet løb end sidst, fordi vi skal på grus og kører i mørke. Jeg tager det absolut ikke for givet, at vi kan gøre det så godt som sidst, men vi skal ud at prøve. Mit fokus er at optimere på de ting, vi lærte sidste gang og gøre et godt stykke arbejde. Så må vi se, hvad det kan kaste af sig til sidst. Den gode start er i hvert fald en god motivation for os. 

Mathias Christiansen har ligeledes masser at køre om på lørdag - og den unge Peugeot-kører ser først og fremmest frem mod prøverne på gruset i det midtjyske.

- Jeg ser meget frem til at tage kampen op. Vi fik en god start, men der venter en del spændende udfordringer lørdag - især med mørket, som jeg ikke har kørt så meget i før. Men det er en fed udfordring, og jeg glæder mig til at køre på grus igen. Det er fedt, for man kan presse bilen på en helt anden måde i det. Det bliver endnu en afdeling, hvor man virkelig skal være på fra start, for konkurrencen er mega tæt her, afrunder Mathias Christiansen. 

Kim Madsen i bedring
Premieren i april blev for teamet overskygget af det store uheld, som Kim Madsen og Line Lykke Jensen kom ud for på rallyets ottende prøve. Mens Line hurtigt blev udskrevet, stod det værre til for Kim. Den gode nyhed her en måneds tid efter er, at Kim er i markant bedring. 

DM2 køres denne weekend med rallycentrum i Stoholm. Første prøve sættes i gang lørdag klokken 17.00, og bilerne ventes i mål umiddelbart inden midnat. 

Det hele kan følges live i tekst på www.rallyresult.dk

Mød vores partnere

 • Stort fokus på kvalitet, effektivitet & tilfredse kunder

  Winthers Autolakering er et professionelt autolakeringsværksted som tager sig kærligt af alle biler såvel som entreprenør- og landbrugsmaskiner.
  De har mange års erfaring i branchen og der bliver lagt stor vægt på solidt håndværk og flotte resultater.

 • En stærk visuel partner

  BM Visuelt er en skiltevirksomhed som er leveringsdygtige i det meste inden for den grafiske branche. Om det er skiltning, facade dekorationer, bannere eller andet - så står de altid klar til at guide. Du kan altid forvente kvalitet og effektivitet hos BM Visuelt.

 • Vores mål er, at give dig lidt mere end du havde forventet.

  Hos Brian Madsen bliver der sat en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. De vil nemlig være en bilforretning ud over det sædvanlige. Du kan altid forvente høj faglig kompetence og korrekt rådgivning med et højt serviceniveau.

 • Din teknikpartner

  Hans Følsgaard styrker sine kunder med kompetent teknisk rådgivning og gennemtænkte løsningsforslag. De tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur på kraft, tele- og vindmarkedet.

 • Godt lokalkendskab skaber resultater

  Nybolig Sorø hjælper dig med at finde drømmeboligen. De arbejder effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder uanset hvad enten du er køber eller sælger. Nybolig Sorø sælger hver 3. bolig i deres område og har den korteste liggetid.

 • En nytænkende og professionel tømrervirksomhed

  Tømrermester Bo Filtenborg Borup bygger primært typehuse for HusCompagniet på Sjælland, i Tyskland og Sverige. Det er en nytænkende og professionel tømrervirksomhed som efterlever værdier og holdninger for godt håndværk.

 • Bilindretning og biludstyr til varevogne

  Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.

 • Din genvej til godt håndværk

  Würth Danmark leverer markedets bredeste sortiment af produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr og meget mere til det professionelle marked. Deres produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionalitet.

 • Fokus på nærvær og gode madoplevelser

  Capa omfavner dig, vennerne, familien og kollegaerne - uanset anledning og selskab. Capa emmer af hygge, varme og storslåede madoplevelser. På Capa finder du klassiske retter med fokus på gode råvarer, samt verdens bedste kød og den verdenskendte smørbøf.

 • Entreprenørarbejde af højeste kvalitet

  Entreprenør Jes Pedersen har mere end 20 års erfaring med alt entreprenørarbejde inden for kloakarbejde, fundamenter, udgravning, anlæg og belægning mv. Med Sorø - som udgangspunkt - løser de opgaver for både private, virksomheder og kommuner på hele Sjælland.

 • Bygger for en bæredygtig fremtid

  Entreprenørfirmaet HJ Huse A/S har igennem fem generationer leveret samlede løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen. Skal dit næste nybyggeri, tilbygning eller renovering være et bæredygtigt byggeri - så er HJ Huse din rigtige samarbejdspartner.

 • Branchens bedste bilgarantier

  Fragus tilbyder et stærkt udvalg af bilgarantier tilpasset bilens alder, type og værdi samt bilejerens ønsker og behov. Kombinationen af 20 års erfaring, organisk vækst og stadig flere tilfredse kunder har gjort dem til Nordens førende udbyder af bilgarantier.

 • Den rigtige vare til den rigtige pris

  Når du køber firmatøj, firmagaver og merchandise hos MarkOn får du meget mere end en vare langet over disken! MarkOn har mange års erfaring indenfor branchen og du får altid en konkurrencedygtig pris - en pris, der til fulde, matcher kvaliteten på produktet.

Partner login

CitroënPeugeotOpel