Official Distributor
Denmark & Sweden
CitroënPeugeotOpel

Opdatering fra Kim

Der er nu gået en måned efter den voldsomme ulykke til DM1.

Kære alle.

Der er nu gået en måned efter vores voldsomme ulykke til DM1, og her kommer en kort opdatering.

Line slap rimeligt fra ulykken med mindre knubs og brækkede ribben. Hun var utroligt nok ved bevidsthed før, under og efter ulykken, og kunne selv kravle ud af bilen.
Hun er stadig meget øm, og har både gode og dårlige dage. Men det går heldigvis fremad.

Jeg selv, var uheldig at brække ryggen, og tilegne mig en stor hjernerystelse, som stadig påvirker mit syn. Ud over det mangler jeg førlighed i dele af min venstre hånd, og resten er smerter. Jeg har også fået mig en brækket skulder.
Jeg husker ingenting fra rallyprøven hvor ulykken sker, til fredag ugen efter.

Heldigvis går det nu stille fremad, og jeg begynder at kunne bevæge mig lidt mere. Samtidig skal jeg stadig hold mig i ro pga. hjernerystelsen, men alt i alt går det fremad.
Om ca. 2 måneder kan jeg begynde genoptræning af min ryg.  Det ser jeg frem til.

Årsagen til ulykken er efter flere ugers intensiv analyse fundet.
Vores franske teknikker har i gennem flere uger analyseret på al data fra bilen sammen med en stribe fotos fra uheldsstedet og vejene der til.
Resultatet er tydelig. Højre baghjul var punkteret da uheldet indtræffer. Dette ses både på vejen og fælgen, samt tilhørende data.
Dette ændrer dog ikke på ulykken, men på at årsagen er fundet. For mig selv er det vigtigt at finde forklaringen på, hvorfor det gik galt netop der. Det gør det nemmere at komme videre.
Bilens sikkerhed har virkelig vist sig fra sin gode side. Kabinen er stort set intakt. Heldigvis for det!!

Det skal lyde en stor tak til alle dem som hjalp til efter ulykken.
Jeg husket intet selv, men er blevet fortalt hvordan man fik mig ud af bilen og hvordan det forskellige er gået til efterfølgende.
Kæmpe tak til alle dem som gjorde en indsats hvor vi havde allermest brug for det!

Det er overvældende med beskeder, tlf. opkald, og andre flotte gestus som Line og jeg har modtaget i forbindelse med vores ulykke. Ikke mindst i forbindelse med DM2.
Samtidig en stor tak til familie og venner for den omsorg og hjælp vi møder hver dag. Det er noget vi begge sætter stor pris på i en svær tid.
- Tusind TAK!

Vi ses derude

Hilsen Line og Kim

Mød vores partnere

 • Vores mål er, at give dig lidt mere end du havde forventet.

  Hos Brian Madsen bliver der sat en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. De vil nemlig være en bilforretning ud over det sædvanlige. Du kan altid forvente høj faglig kompetence og korrekt rådgivning med et højt serviceniveau.

 • Den rigtige vare til den rigtige pris

  Når du køber firmatøj, firmagaver og merchandise hos MarkOn får du meget mere end en vare langet over disken! MarkOn har mange års erfaring indenfor branchen og du får altid en konkurrencedygtig pris - en pris, der til fulde, matcher kvaliteten på produktet.

 • En nytænkende og professionel tømrervirksomhed

  Tømrermester Bo Filtenborg Borup bygger primært typehuse for HusCompagniet på Sjælland, i Tyskland og Sverige. Det er en nytænkende og professionel tømrervirksomhed som efterlever værdier og holdninger for godt håndværk.

 • Bilindretning og biludstyr til varevogne

  Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.

 • Fokus på nærvær og gode madoplevelser

  Capa omfavner dig, vennerne, familien og kollegaerne - uanset anledning og selskab. Capa emmer af hygge, varme og storslåede madoplevelser. På Capa finder du klassiske retter med fokus på gode råvarer, samt verdens bedste kød og den verdenskendte smørbøf.

 • Godt lokalkendskab skaber resultater

  Nybolig Sorø hjælper dig med at finde drømmeboligen. De arbejder effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder uanset hvad enten du er køber eller sælger. Nybolig Sorø sælger hver 3. bolig i deres område og har den korteste liggetid.

 • Din teknikpartner

  Hans Følsgaard styrker sine kunder med kompetent teknisk rådgivning og gennemtænkte løsningsforslag. De tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur på kraft, tele- og vindmarkedet.

 • Branchens bedste bilgarantier

  Fragus tilbyder et stærkt udvalg af bilgarantier tilpasset bilens alder, type og værdi samt bilejerens ønsker og behov. Kombinationen af 20 års erfaring, organisk vækst og stadig flere tilfredse kunder har gjort dem til Nordens førende udbyder af bilgarantier.

 • Entreprenørarbejde af højeste kvalitet

  Entreprenør Jes Pedersen har mere end 20 års erfaring med alt entreprenørarbejde inden for kloakarbejde, fundamenter, udgravning, anlæg og belægning mv. Med Sorø - som udgangspunkt - løser de opgaver for både private, virksomheder og kommuner på hele Sjælland.

 • Din genvej til godt håndværk

  Würth Danmark leverer markedets bredeste sortiment af produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr og meget mere til det professionelle marked. Deres produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionalitet.

 • Stort fokus på kvalitet, effektivitet & tilfredse kunder

  Winthers Autolakering er et professionelt autolakeringsværksted som tager sig kærligt af alle biler såvel som entreprenør- og landbrugsmaskiner.
  De har mange års erfaring i branchen og der bliver lagt stor vægt på solidt håndværk og flotte resultater.

 • En stærk visuel partner

  BM Visuelt er en skiltevirksomhed som er leveringsdygtige i det meste inden for den grafiske branche. Om det er skiltning, facade dekorationer, bannere eller andet - så står de altid klar til at guide. Du kan altid forvente kvalitet og effektivitet hos BM Visuelt.

 • Bygger for en bæredygtig fremtid

  Entreprenørfirmaet HJ Huse A/S har igennem fem generationer leveret samlede løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen. Skal dit næste nybyggeri, tilbygning eller renovering være et bæredygtigt byggeri - så er HJ Huse din rigtige samarbejdspartner.

Partner login

CitroënPeugeotOpel