Official Distributor
Denmark & Sweden
CitroënPeugeotOpel

Spændt på sæsonstart

Brian Madsen Sport starter TCR-sæsonen på Ring Djursland

Sommerfuglene er i disse dage massivt til stede hos Brian Madsen Sport. Lørdag tager det vestsjællandske Peugeot-team hul på dets første sæson i dansk banesports topklasse, TCR Denmark. Selvom forberedelserne har været minutiøse er det et spændt hold, som tager hul på sæsonen.

- Jeg har masser af sommerfugle i maven lige nu - jeg er virkelig spændt på weekenden, fortæller Brian Madsen, der får debut som TCR-teamchef på den kuperede østjyske racerbane. Og forberedelserne har været i top, forsikrer han:

- Vi har haft et fint testprogram i foråret, og hele denne uge går med at forberede alle de små detaljer, så vi kommer godt i gang med sæsonen, fortæller han - og tilføjer, at man på internationalt niveau netop har bevist potentialet i den Peugeot 308TCR, som teamet stiller op med tre styk af. Den har nemlig lige vundet den franske afdeling af TCR Europe.

- Det var en god nyhed at få her op til vores egen sæsonstart. Peugeot kan vinde løb på de store baner, så nu skal vi se om det samme kan ske på de små. Ikke at der skal mere pres på Casper (Elgaard, red.) end der er i forvejen, griner Brian Madsen.

Teamets erfarne kører, Le Mans-vinderen og mangedobbelt DTC-mester Casper Elgaard, deler teamchefens fornemmelse forud for årets første løb:

- Jeg er helt og aldeles klar - og spændt på sæsonstarten! Det bliver godt at komme i gang igen efter så lang tids venten, og i år får vi lov at starte sæsonen på Ring Djursland. Det tror jeg er første gang, jeg har prøvet, siger Casper Elgaard, som glæder sig over et vellykket testprogram - selvom det har været hårdt arbejde:

- Vi er meget positive over hvor langt, vi er nået. I løbet af testdagene er vi kommet meget igennem, og der har været nogle rigtigt frustrerende dage, hvor vi ikke har følt at vi har rykket os overhovedet. Men det er indsatsen på de dage, der gør, at vi senere har kunnet tage store skridt og forbedre vores performance betragteligt.

Med så godt et udgangspunkt for første afdeling af TCR Denmark kunne man let forestille sig, at teamet gik efter det helt store resultat. Så vidt tør Casper Elgaard dog ikke gå:

- Jeg ved faktisk ikke hvad vi skal forvente. Vi starter sæsonen på en bane, hvor vi ikke har kunnet teste, så vi har ingen opsætning eller data fra banen. På dén måde er vi lidt bagud i forhold til konkurrenterne, men omvendt så vi i fjor at netop Peugeot'en gjorde det rigtig godt på Ring Djursland. Så det kan vist gå begge veje, konkluderer Casper Elgaard.

TCR Denmark kører træning og tidtagning lørdag, mens alle tre heat bliver kørt søndag. Fra klokken 13 kan løbene følges live på TV2 Sport, hvor Jens Winther Jr., Jacob Hammerholt og Ulrik Jønsson kommenterer slagets gang på banen. 

Mød vores partnere

 • Den rigtige vare til den rigtige pris

  Når du køber firmatøj, firmagaver og merchandise hos MarkOn får du meget mere end en vare langet over disken! MarkOn har mange års erfaring indenfor branchen og du får altid en konkurrencedygtig pris - en pris, der til fulde, matcher kvaliteten på produktet.

 • En stærk visuel partner

  BM Visuelt er en skiltevirksomhed som er leveringsdygtige i det meste inden for den grafiske branche. Om det er skiltning, facade dekorationer, bannere eller andet - så står de altid klar til at guide. Du kan altid forvente kvalitet og effektivitet hos BM Visuelt.

 • Godt lokalkendskab skaber resultater

  Nybolig Sorø hjælper dig med at finde drømmeboligen. De arbejder effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder uanset hvad enten du er køber eller sælger. Nybolig Sorø sælger hver 3. bolig i deres område og har den korteste liggetid.

 • Fokus på nærvær og gode madoplevelser

  Capa omfavner dig, vennerne, familien og kollegaerne - uanset anledning og selskab. Capa emmer af hygge, varme og storslåede madoplevelser. På Capa finder du klassiske retter med fokus på gode råvarer, samt verdens bedste kød og den verdenskendte smørbøf.

 • En nytænkende og professionel tømrervirksomhed

  Tømrermester Bo Filtenborg Borup bygger primært typehuse for HusCompagniet på Sjælland, i Tyskland og Sverige. Det er en nytænkende og professionel tømrervirksomhed som efterlever værdier og holdninger for godt håndværk.

 • Stort fokus på kvalitet, effektivitet & tilfredse kunder

  Winthers Autolakering er et professionelt autolakeringsværksted som tager sig kærligt af alle biler såvel som entreprenør- og landbrugsmaskiner.
  De har mange års erfaring i branchen og der bliver lagt stor vægt på solidt håndværk og flotte resultater.

 • Din teknikpartner

  Hans Følsgaard styrker sine kunder med kompetent teknisk rådgivning og gennemtænkte løsningsforslag. De tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur på kraft, tele- og vindmarkedet.

 • Bilindretning og biludstyr til varevogne

  Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.

 • Vores mål er, at give dig lidt mere end du havde forventet.

  Hos Brian Madsen bliver der sat en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. De vil nemlig være en bilforretning ud over det sædvanlige. Du kan altid forvente høj faglig kompetence og korrekt rådgivning med et højt serviceniveau.

 • Din genvej til godt håndværk

  Würth Danmark leverer markedets bredeste sortiment af produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr og meget mere til det professionelle marked. Deres produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionalitet.

 • Entreprenørarbejde af højeste kvalitet

  Entreprenør Jes Pedersen har mere end 20 års erfaring med alt entreprenørarbejde inden for kloakarbejde, fundamenter, udgravning, anlæg og belægning mv. Med Sorø - som udgangspunkt - løser de opgaver for både private, virksomheder og kommuner på hele Sjælland.

 • Branchens bedste bilgarantier

  Fragus tilbyder et stærkt udvalg af bilgarantier tilpasset bilens alder, type og værdi samt bilejerens ønsker og behov. Kombinationen af 20 års erfaring, organisk vækst og stadig flere tilfredse kunder har gjort dem til Nordens førende udbyder af bilgarantier.

 • Bygger for en bæredygtig fremtid

  Entreprenørfirmaet HJ Huse A/S har igennem fem generationer leveret samlede løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen. Skal dit næste nybyggeri, tilbygning eller renovering være et bæredygtigt byggeri - så er HJ Huse din rigtige samarbejdspartner.

Partner login

CitroënPeugeotOpel