Official Distributor
Denmark & Sweden
CitroënPeugeotOpel

Brian Madsen Sport er klar til topstrid i det vestsjællandske

Brian Madsen Sport skal i den kommende weekend i aktion i årets tredje afdeling af DM i Rally, som denne gang rammer det vestsjællandske, når teamets tre biler i henholdsvis Rally2 og Rally4-klasserne skal forsøge at hente endnu flere point til den samlede DM-stilling i Kalundborg og omegn.

I den ultratætte topklasse, Rally2, havde Christian Jensen og Freddy Pedersen egentligt god fart i deres Citroën C3 Rally2 ved den seneste afdeling af DM i Stoholm, men et par prøver drillede og endte med at koste point i sidste ende. Duoen er nummer fire før det går løs i weekenden. 

- Jeg har kørt lidt rally hos KOMO før, men vi kender ikke prøverne endnu, så det er lidt svært at sige, hvad vi egentlig skal forvente os. Men mon ikke vi skal en tur omkring Gammelrand?, spørger Christian Jensen og fortsætter:

- Vi startede jo godt i Stoholm sidste gang, men der var et par prøver med høj fart, hvor vi blev sat lidt. Jeg tror egentlig en del af det var bag rattet, og at der lige var nogle ting, som skulle ind på lystavlen igen, men vi har helt klart et godt udgangspunkt med os. Og så er det jo supertæt i dansk rally for tiden - det er vist lige før vi skal have Danske Spil til at sætte nogle odds, for det er virkelig svært at spå om, hvem der lige har dagen. Vild, vild sæson, siger han med et smil. 

Jagter mere metal i Rally4

Talenterne hos Brian Madsen Sport har haft en fremragende sæsonstart i Rally4-kategorien. Mikkel Njor har med den spritnye Opel Corsa Rally4 taget to sejre af lige så mange mulige, og det 22-årige rallytalent er derfor topmotiveret forud for årets tredje afdeling af Dansk Super Rally.

- Det har været en fantastisk sæson indtil videre. Rally4 har overgået alle mine forventninger, men det er også et nyt rally for mig i weekenden. Jeg går ind til det med ambitionen om, at vi skal bygge videre på det gode oplæg, vi allerede har gang i, forklarer Mikkel Njor og tilføjer:

- Jeg har ikke det store kendskab til rallyet andet, end at vi nok skal køre i Gammelrand. Det er nok så tæt på en ikonisk rallyprøve man kan komme det i Danmark, og det er én, jeg selv har set masser af gange i TV som knægt. Jeg ser i det hele taget bare frem til at komme i gang, slår han fast. 

For Mikkel Njors kollega i Rally4, Mathias Christiansen, gav turen til Stoholm også en tur på podiet. Igen et resultat, som Peugeot-køreren satser på at tage det bedste ud af i den kommende weekend:

- Der er et superspændende løb i vente i weekenden. Jeg glæder mig til at se, hvad de har planlagt til os, for vi var bestemt godt kørende sidste gang, og det her er bare sådan en bil man hver eneste weekend glæder sig til at komme ud i. Jeg er stolt over at være med i det her team og at se det kører så godt. Det momentum skal vi have det bedste ud af i den her afdeling, forklarer han. 

Teamchef Brian Madsen ser ligeledes frem mod et spændende løb på - næsten - hjemmebane i det vestsjællandske, hvor der gerne skal sikres point til mesterskabet. 

- Jeg glæder mig til at se, hvordan Christian Jensen klarer sig i weekenden. Vi har arbejdet meget med bilens setup siden sidst, og jeg tror, vi har fundet noget godt i den til weekenden. Mikkel og Mathias håber og tror jeg vi får mere at se fra denne gang. De har begge kørt rigtig stærkt og gjort en god figur indtil nu, forklarer Brian Madsen.

DM3 - Glad Rally Kalundborg kan følges lørdag på www.rallyresult.dk med start fra middagstid. Rallyet er på godt 226 kilometer.

Mød vores partnere

 • Fokus på nærvær og gode madoplevelser

  Capa omfavner dig, vennerne, familien og kollegaerne - uanset anledning og selskab. Capa emmer af hygge, varme og storslåede madoplevelser. På Capa finder du klassiske retter med fokus på gode råvarer, samt verdens bedste kød og den verdenskendte smørbøf.

 • Din genvej til godt håndværk

  Würth Danmark leverer markedets bredeste sortiment af produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr og meget mere til det professionelle marked. Deres produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionalitet.

 • Din teknikpartner

  Hans Følsgaard styrker sine kunder med kompetent teknisk rådgivning og gennemtænkte løsningsforslag. De tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur på kraft, tele- og vindmarkedet.

 • Den rigtige vare til den rigtige pris

  Når du køber firmatøj, firmagaver og merchandise hos MarkOn får du meget mere end en vare langet over disken! MarkOn har mange års erfaring indenfor branchen og du får altid en konkurrencedygtig pris - en pris, der til fulde, matcher kvaliteten på produktet.

 • Bilindretning og biludstyr til varevogne

  Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.

 • Branchens bedste bilgarantier

  Fragus tilbyder et stærkt udvalg af bilgarantier tilpasset bilens alder, type og værdi samt bilejerens ønsker og behov. Kombinationen af 20 års erfaring, organisk vækst og stadig flere tilfredse kunder har gjort dem til Nordens førende udbyder af bilgarantier.

 • Entreprenørarbejde af højeste kvalitet

  Entreprenør Jes Pedersen har mere end 20 års erfaring med alt entreprenørarbejde inden for kloakarbejde, fundamenter, udgravning, anlæg og belægning mv. Med Sorø - som udgangspunkt - løser de opgaver for både private, virksomheder og kommuner på hele Sjælland.

 • Godt lokalkendskab skaber resultater

  Nybolig Sorø hjælper dig med at finde drømmeboligen. De arbejder effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder uanset hvad enten du er køber eller sælger. Nybolig Sorø sælger hver 3. bolig i deres område og har den korteste liggetid.

 • Vores mål er, at give dig lidt mere end du havde forventet.

  Hos Brian Madsen bliver der sat en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. De vil nemlig være en bilforretning ud over det sædvanlige. Du kan altid forvente høj faglig kompetence og korrekt rådgivning med et højt serviceniveau.

 • En stærk visuel partner

  BM Visuelt er en skiltevirksomhed som er leveringsdygtige i det meste inden for den grafiske branche. Om det er skiltning, facade dekorationer, bannere eller andet - så står de altid klar til at guide. Du kan altid forvente kvalitet og effektivitet hos BM Visuelt.

 • Stort fokus på kvalitet, effektivitet & tilfredse kunder

  Winthers Autolakering er et professionelt autolakeringsværksted som tager sig kærligt af alle biler såvel som entreprenør- og landbrugsmaskiner.
  De har mange års erfaring i branchen og der bliver lagt stor vægt på solidt håndværk og flotte resultater.

 • En nytænkende og professionel tømrervirksomhed

  Tømrermester Bo Filtenborg Borup bygger primært typehuse for HusCompagniet på Sjælland, i Tyskland og Sverige. Det er en nytænkende og professionel tømrervirksomhed som efterlever værdier og holdninger for godt håndværk.

 • Bygger for en bæredygtig fremtid

  Entreprenørfirmaet HJ Huse A/S har igennem fem generationer leveret samlede løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen. Skal dit næste nybyggeri, tilbygning eller renovering være et bæredygtigt byggeri - så er HJ Huse din rigtige samarbejdspartner.

Partner login

CitroënPeugeotOpel