Official Distributor
Denmark & Sweden
CitroënPeugeotOpel

De unge løver fokuserer på indlæring ved årets første racerløb

Gustav Birch får i weekenden debut i dansk motorsports topklasse, TCR Denmark. I en alder af bare 17 år kunne de høje forventninger stå i kø, men hverken Gustav eller teamchef Brian Madsen har travlt med at jagte pokaler.

Deltagelsen i TCR Denmark er nemlig led i en treårig aftale fokuseret omkring udvikling af ham som racerkører, og i år handler alting om at lære. Derfor er placeringer ikke en del af målsætningen, forsikrer Brian Madsen, der til denne sæson har etableret Brian Madsen Sport som trebilsteam i TCR Denmark.

- Gustav elsker at køre racerløb, og det er sådan set kernen i hele projektet. Vi har sat os et mål om at udvikle ham til at blive en stærk TCR-kører i løbet af de næste sæsoner, og i 2023 er forventningen at sejrene skal komme. Indtil da fokuseres alting på at Gustav skal lære håndværket fra A-Z.

Som kører i Brian Madsen Sport har Gustav, udover en fabriksbygget Peugeot 308TCR-racer, en stærk læremester i den tidligere DTC-mester og Le Mans-vinder, Casper Elgaard. Mange års erfaringer skal gennem de næste sæsoner klæde den unge midtjyde på til at blive en kompetent racerkører. Og med gode rammer kan man komme langt:

- Brian Madsen Sport er et fantastisk team at være med i. Det er et super fedt setup vi står i, og her er bare virkelig dygtige folk hele vejen rundt og fuldstændig styr på tingene, siger han, og påpeger at han står foran en kæmpe opgave når sæsonen starter:

- Jeg er spændt på at se, hvor det kan ende for mit vedkommende i TCR, men der er kun ét mål for sæsonen, og det er at lære. Jeg er glad for at have Casper Elgaard som mentor i det her projekt, for han gør alt hvad han kan for at give sine erfaringer videre, og jeg glæder mig til at se hvad vi kan opnå på banerne.

I den lille og tætte 1600 Challenge-klasse deltager Mads Rasmussen og Simon Birch ligeledes i et par hurtige Peugeot 208-racere. De to gokartkørere deltager i klassen for at få vigtige erfaringer med banesporten inden de kommende skridt i deres sportslige karrierer.

Sæsonstarten i TCR Denmark afvikles på den kuperede Ring Djursland og vises direkte på TV2 Sport fra søndag kl. 13.00.

Mød vores partnere

 • Godt lokalkendskab skaber resultater

  Nybolig Sorø hjælper dig med at finde drømmeboligen. De arbejder effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder uanset hvad enten du er køber eller sælger. Nybolig Sorø sælger hver 3. bolig i deres område og har den korteste liggetid.

 • En nytænkende og professionel tømrervirksomhed

  Tømrermester Bo Filtenborg Borup bygger primært typehuse for HusCompagniet på Sjælland, i Tyskland og Sverige. Det er en nytænkende og professionel tømrervirksomhed som efterlever værdier og holdninger for godt håndværk.

 • Stort fokus på kvalitet, effektivitet & tilfredse kunder

  Winthers Autolakering er et professionelt autolakeringsværksted som tager sig kærligt af alle biler såvel som entreprenør- og landbrugsmaskiner.
  De har mange års erfaring i branchen og der bliver lagt stor vægt på solidt håndværk og flotte resultater.

 • Din teknikpartner

  Hans Følsgaard styrker sine kunder med kompetent teknisk rådgivning og gennemtænkte løsningsforslag. De tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur på kraft, tele- og vindmarkedet.

 • Vores mål er, at give dig lidt mere end du havde forventet.

  Hos Brian Madsen bliver der sat en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. De vil nemlig være en bilforretning ud over det sædvanlige. Du kan altid forvente høj faglig kompetence og korrekt rådgivning med et højt serviceniveau.

 • En stærk visuel partner

  BM Visuelt er en skiltevirksomhed som er leveringsdygtige i det meste inden for den grafiske branche. Om det er skiltning, facade dekorationer, bannere eller andet - så står de altid klar til at guide. Du kan altid forvente kvalitet og effektivitet hos BM Visuelt.

 • Fokus på nærvær og gode madoplevelser

  Capa omfavner dig, vennerne, familien og kollegaerne - uanset anledning og selskab. Capa emmer af hygge, varme og storslåede madoplevelser. På Capa finder du klassiske retter med fokus på gode råvarer, samt verdens bedste kød og den verdenskendte smørbøf.

 • Bilindretning og biludstyr til varevogne

  Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.

 • Entreprenørarbejde af højeste kvalitet

  Entreprenør Jes Pedersen har mere end 20 års erfaring med alt entreprenørarbejde inden for kloakarbejde, fundamenter, udgravning, anlæg og belægning mv. Med Sorø - som udgangspunkt - løser de opgaver for både private, virksomheder og kommuner på hele Sjælland.

 • Branchens bedste bilgarantier

  Fragus tilbyder et stærkt udvalg af bilgarantier tilpasset bilens alder, type og værdi samt bilejerens ønsker og behov. Kombinationen af 20 års erfaring, organisk vækst og stadig flere tilfredse kunder har gjort dem til Nordens førende udbyder af bilgarantier.

 • Den rigtige vare til den rigtige pris

  Når du køber firmatøj, firmagaver og merchandise hos MarkOn får du meget mere end en vare langet over disken! MarkOn har mange års erfaring indenfor branchen og du får altid en konkurrencedygtig pris - en pris, der til fulde, matcher kvaliteten på produktet.

 • Bygger for en bæredygtig fremtid

  Entreprenørfirmaet HJ Huse A/S har igennem fem generationer leveret samlede løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen. Skal dit næste nybyggeri, tilbygning eller renovering være et bæredygtigt byggeri - så er HJ Huse din rigtige samarbejdspartner.

 • Din genvej til godt håndværk

  Würth Danmark leverer markedets bredeste sortiment af produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr og meget mere til det professionelle marked. Deres produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionalitet.

Partner login

CitroënPeugeotOpel