Official Distributor
Denmark & Sweden
CitroënPeugeotOpel

Fejl og tekniske uheld blev dyre for Brian Madsen Sport på Vestsjælland

Lørdagens tredje afdeling af DM i rally vendte fra god til rigtig skidt for Brian Madsen Sports satsninger i Rally2- og Rally4-klasserne i toppen af DM.

I topklassen Rally2 lå rallyveteranen Christian Jensen længe lunt i svinget til at kunne tage en ny tur på podiet. Der var masser af fart i teamets Citröen C3 Rally2, men på næstsidste prøve blev et uheldigt møde med en baneafgrænsning lig med en for tidlig exit for Jensen.

- Det var så super ærgerligt, som det næsten kunne blive. Vi var rigtig godt kørende og lå nummer tre i rallyet, da vi rammer den her klods i et sving. Det gik ikke særligt stærkt, men det var nok til at knække styrespindlen, og så var vi ude. Det var en ren fejl 40, slår han fast og tilføjer:

- Til gengæld kan vi i stedet for en pokal tage en del positive ting med os. Bilen kørte godt, og med så skarp konkurrence som der er i toppen af DM i år, så bliver vi bare bedre og bedre. Vi må op på hesten igen - der er ikke andet for, konstaterer Christian Jensen. 

Et rally til glemmebogen
I Rally4 gik det ikke meget bedre for Brian Madsen Sports unge talenter. Mikkel Njors rally sluttede allerede på første prøve efter Njor ellers har haft en fantastisk sæsonstart med to sejre af to mulige. Men den gik ikke i det vestsjællandske løb, hvor Njor fik forbremset sig i sin Opel Corsa Rally4 og endte på en mark.

- Vi røg ud af løbet på den første prøve, hvor vi kommer ned og skal bremse ved et vinkelsving. Jeg får bremset for sent, og så ender vi i et mudderhul ude på en mark. Det er super udtur at vi udgår med alle tre biler, for vi havde lige momentum efter de første to løb i sæsonen, forklarer Mikkel Njor.

Knækket trækaksel endte dagen for Mathias Christiansen

Ligeledes i Rally4 har Peugeot-køreren Mathias Christiansen hele tiden set fremgang, men også han måtte acceptere en exit før mål - en knækket trækaksel satte en stopper for Christiansens jagt på en podieplads.

- Det var et rally til glemmebogen, og sådan kan sporten også være. Nogle gange går det kanon, og andre gange får du et rigtig ringe løb, hvor sådan noget her sker. Vi lå til en topplacering på næstsidste prøve, da vi knækker en trækaksel på bilen. Mega uheldigt, men jeg vil gerne se det fra den lyse side og sige, at det her rally var rigtig godt.

Specielt prøven i Gammelrand var fantastisk - du skal virkelig arbejde for at finde rytmen, men når den først er der, så flyver det hele bare, lyder det fra Mathias Christiansen.

Brian Madsen Sport er tilbage i kampen i Dansk Super Rally den 26. juni, når det går løs i Esbjerg med Sydjysk Rally. 

Mød vores partnere

 • Fokus på nærvær og gode madoplevelser

  Capa omfavner dig, vennerne, familien og kollegaerne - uanset anledning og selskab. Capa emmer af hygge, varme og storslåede madoplevelser. På Capa finder du klassiske retter med fokus på gode råvarer, samt verdens bedste kød og den verdenskendte smørbøf.

 • Stort fokus på kvalitet, effektivitet & tilfredse kunder

  Winthers Autolakering er et professionelt autolakeringsværksted som tager sig kærligt af alle biler såvel som entreprenør- og landbrugsmaskiner.
  De har mange års erfaring i branchen og der bliver lagt stor vægt på solidt håndværk og flotte resultater.

 • Entreprenørarbejde af højeste kvalitet

  Entreprenør Jes Pedersen har mere end 20 års erfaring med alt entreprenørarbejde inden for kloakarbejde, fundamenter, udgravning, anlæg og belægning mv. Med Sorø - som udgangspunkt - løser de opgaver for både private, virksomheder og kommuner på hele Sjælland.

 • Din teknikpartner

  Hans Følsgaard styrker sine kunder med kompetent teknisk rådgivning og gennemtænkte løsningsforslag. De tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur på kraft, tele- og vindmarkedet.

 • Din genvej til godt håndværk

  Würth Danmark leverer markedets bredeste sortiment af produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr og meget mere til det professionelle marked. Deres produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionalitet.

 • Branchens bedste bilgarantier

  Fragus tilbyder et stærkt udvalg af bilgarantier tilpasset bilens alder, type og værdi samt bilejerens ønsker og behov. Kombinationen af 20 års erfaring, organisk vækst og stadig flere tilfredse kunder har gjort dem til Nordens førende udbyder af bilgarantier.

 • En nytænkende og professionel tømrervirksomhed

  Tømrermester Bo Filtenborg Borup bygger primært typehuse for HusCompagniet på Sjælland, i Tyskland og Sverige. Det er en nytænkende og professionel tømrervirksomhed som efterlever værdier og holdninger for godt håndværk.

 • Godt lokalkendskab skaber resultater

  Nybolig Sorø hjælper dig med at finde drømmeboligen. De arbejder effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder uanset hvad enten du er køber eller sælger. Nybolig Sorø sælger hver 3. bolig i deres område og har den korteste liggetid.

 • Bygger for en bæredygtig fremtid

  Entreprenørfirmaet HJ Huse A/S har igennem fem generationer leveret samlede løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen. Skal dit næste nybyggeri, tilbygning eller renovering være et bæredygtigt byggeri - så er HJ Huse din rigtige samarbejdspartner.

 • Vores mål er, at give dig lidt mere end du havde forventet.

  Hos Brian Madsen bliver der sat en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. De vil nemlig være en bilforretning ud over det sædvanlige. Du kan altid forvente høj faglig kompetence og korrekt rådgivning med et højt serviceniveau.

 • En stærk visuel partner

  BM Visuelt er en skiltevirksomhed som er leveringsdygtige i det meste inden for den grafiske branche. Om det er skiltning, facade dekorationer, bannere eller andet - så står de altid klar til at guide. Du kan altid forvente kvalitet og effektivitet hos BM Visuelt.

 • Bilindretning og biludstyr til varevogne

  Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.

 • Den rigtige vare til den rigtige pris

  Når du køber firmatøj, firmagaver og merchandise hos MarkOn får du meget mere end en vare langet over disken! MarkOn har mange års erfaring indenfor branchen og du får altid en konkurrencedygtig pris - en pris, der til fulde, matcher kvaliteten på produktet.

Partner login

CitroënPeugeotOpel