Official Distributor
Denmark & Sweden
CitroënPeugeotOpel

Casper Elgaard sikrede debutpokal til Brian Madsen Sport

Brian Madsen Sport sikrede allerede i debutweekenden sine første pokaler i TCR Denmark. Casper Elgaard leverede hele tre tredjepladser i søndagens løb på Ring Djursland, og forårets udviklingsarbejde har givet resultater.

Det er da også en glad Casper Elgaard, som reflekterer over weekendens forløb:

- Det er mere end godkendt. Jeg er rigtig glad! Havde man sagt at vi kunne tage herfra med tre tredjepladser til vores første løb, så havde vi helt klart taget det. Efter omstændighederne ville jeg faktisk godt have haft mere, men vi er der, og det skal vi være rigtigt glade for, fortæller han og pointerer, at resultatet i det andet heat kunne have været blevet endnu bedre:

- Jeg fik en rigtig god start i løb to, men fik et prik ind i første sving, hvor jeg var millimeter fra at ryge af, men jeg fik den reddet. Det betød at det var lidt et andet løb for mig, for ellers var jeg kommet afsted som treer eller firer. To af de andre havde tyvstartet og skulle tage en strafbane, så jeg kunne have været med helt fremme og var sluppet for at skulle kæmpe for at komme forbi dem, fortæller han.

For teamets unge kører har weekendens debutløb også været en spændende affære. Gustav Birch kvalificerede sig på en flot tiendeplads blandt markant mere erfarne kørere, og i alle tre løb blev der leveret flot kørsel uden tegn på nervøsitet. Og køreren selv er godt tilfreds, nu hvor sommerfuglene i maven er blevet tæmmet:

- Det er gået ret godt i dag, og jeg har lært meget! Jeg skulle lige samle mig sammen til at gå med fuld speed ned gennem skoven, men jeg synes at det er gået fremad som det skulle. Det har været sjovt!

- Jeg synes at der har været nogle rigtig fede nærkampe med de andre kørere, og det har jeg allerede lært en del af. Dem kommer der nok en del flere af i løbet af sæsonen!

Der er heller ingen tvivl om at det er en glad teamchef, som kan sætte flueben ved sit første baneløb som teamchef - og dét med topkarakter.

- Jeg er høj - vi er alle super glade lige nu. Vi har virkelig knoklet - jeg vidste at det ville blive hårdt at stable et helt nyt TCR-projekt op fra bunden, men jeg havde ikke drømt om at det var sådan her, fortæller Brian Madsen, som dog ikke er i tvivl om udbyttet:

- Det er det hele værd. Det har været fantastisk at Casper hele weekenden har kunnet køre med i top tre. Magnussen har ingen kunnet røre, men vi er ikke langt fra. Det er virkelig godt gået af hele teamet, fortsætter han. Glæden gælder også ambitionerne for Peugeot-mærkets samlede indsats i TCR Denmark:

- Jeg er også stolt på Peugeots vegne. At vi kan køre med så mange konkurrencedygtige Peugeot'er i top 10, det er totalt fedt. Virkelig fedt. Jeg synes at vi på rekordtid har skabt noget som vi kan være stolte af.

Mød vores partnere

 • Vores mål er, at give dig lidt mere end du havde forventet.

  Hos Brian Madsen bliver der sat en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. De vil nemlig være en bilforretning ud over det sædvanlige. Du kan altid forvente høj faglig kompetence og korrekt rådgivning med et højt serviceniveau.

 • Bilindretning og biludstyr til varevogne

  Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.

 • Fokus på nærvær og gode madoplevelser

  Capa omfavner dig, vennerne, familien og kollegaerne - uanset anledning og selskab. Capa emmer af hygge, varme og storslåede madoplevelser. På Capa finder du klassiske retter med fokus på gode råvarer, samt verdens bedste kød og den verdenskendte smørbøf.

 • Stort fokus på kvalitet, effektivitet & tilfredse kunder

  Winthers Autolakering er et professionelt autolakeringsværksted som tager sig kærligt af alle biler såvel som entreprenør- og landbrugsmaskiner.
  De har mange års erfaring i branchen og der bliver lagt stor vægt på solidt håndværk og flotte resultater.

 • En stærk visuel partner

  BM Visuelt er en skiltevirksomhed som er leveringsdygtige i det meste inden for den grafiske branche. Om det er skiltning, facade dekorationer, bannere eller andet - så står de altid klar til at guide. Du kan altid forvente kvalitet og effektivitet hos BM Visuelt.

 • Den rigtige vare til den rigtige pris

  Når du køber firmatøj, firmagaver og merchandise hos MarkOn får du meget mere end en vare langet over disken! MarkOn har mange års erfaring indenfor branchen og du får altid en konkurrencedygtig pris - en pris, der til fulde, matcher kvaliteten på produktet.

 • Din genvej til godt håndværk

  Würth Danmark leverer markedets bredeste sortiment af produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr og meget mere til det professionelle marked. Deres produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionalitet.

 • Godt lokalkendskab skaber resultater

  Nybolig Sorø hjælper dig med at finde drømmeboligen. De arbejder effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder uanset hvad enten du er køber eller sælger. Nybolig Sorø sælger hver 3. bolig i deres område og har den korteste liggetid.

 • Entreprenørarbejde af højeste kvalitet

  Entreprenør Jes Pedersen har mere end 20 års erfaring med alt entreprenørarbejde inden for kloakarbejde, fundamenter, udgravning, anlæg og belægning mv. Med Sorø - som udgangspunkt - løser de opgaver for både private, virksomheder og kommuner på hele Sjælland.

 • Bygger for en bæredygtig fremtid

  Entreprenørfirmaet HJ Huse A/S har igennem fem generationer leveret samlede løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen. Skal dit næste nybyggeri, tilbygning eller renovering være et bæredygtigt byggeri - så er HJ Huse din rigtige samarbejdspartner.

 • En nytænkende og professionel tømrervirksomhed

  Tømrermester Bo Filtenborg Borup bygger primært typehuse for HusCompagniet på Sjælland, i Tyskland og Sverige. Det er en nytænkende og professionel tømrervirksomhed som efterlever værdier og holdninger for godt håndværk.

 • Branchens bedste bilgarantier

  Fragus tilbyder et stærkt udvalg af bilgarantier tilpasset bilens alder, type og værdi samt bilejerens ønsker og behov. Kombinationen af 20 års erfaring, organisk vækst og stadig flere tilfredse kunder har gjort dem til Nordens førende udbyder af bilgarantier.

 • Din teknikpartner

  Hans Følsgaard styrker sine kunder med kompetent teknisk rådgivning og gennemtænkte løsningsforslag. De tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur på kraft, tele- og vindmarkedet.

Partner login

CitroënPeugeotOpel