Official Distributor
Denmark & Sweden
PeugeotCitroënOpel

Sej knægt: 17-årige Gustav Birch skal køre TCR Europe

Det sker ikke hver dag, at en dansker får mulighed for at køre internationale racerløb. Men det er præcis, hvad den unge Gustav Birch fra Brian Madsen Sport skal om en uge.

Trods sin unge alder er Gustav Birch ikke nogen rookie, når det kommer til racerbiler i den helt tunge kaliber. Han er blot 17 år gammel, men han har allerede været forbi nogle af de mest seriøse racerbiler på dansk jord.

Efter en succesfuld karriere i gokart, skiftede den unge Birch til egentlige racerbiler i 2019, hvor han deltog i den super fede Special Saloon Car-serie. Det gjorde han også i 2020, og her var bilen en hardcore Porsche 911 GT3, som Gustav styrede ind på en sjetteplads i Extreme-klassen.

I samme bil kørte Gustav også med i det hårde Danish Endurance Championship, hvor biler så forskellige som Audi R8 LMS GT3, Peugeot RCZ, Ginetta G40 GT5 og TCR-racere deltager. Men i år er Gustav skiftet til sidstnævnte – de meget populære TCR-biler. Og ikke længere i Endurance-serien, men i den rigtige TCR-serie. Men han skal ikke ‘nøjes’ med at køre TCR i Danmark. Nu har den europæiske TCR-serie sendt bud efter Birch.

Hos Brian Madsen Sport er ingenting overladt til tilfældighederne. Og det gør sig heller ikke gældende for teamets faste kørere. Her snakker vi toppen af poppen med Casper Elgaard som den nok mest kendte kører. Derudover er det Johnny Vejlebo Nielsen og Gustav Birch, der er en del af det topprofessionelle hold, som kører Peugeot 308 TCR.

Og nu skal Birch altså forsøge at hamle op med de bedste TCR-kørere fra hele Europa, når han i weekenden den 18. til 20. juni kører med i selveste TCR Europe.

Det kommer til at foregå på Circuit Zandvoort i Holland, hvor Gustav forhåbentlig skal køre side om side med blandt andet det meget succesfulde team Sébastien Loeb Racing, som i øjeblikket fører TCR Europe.

Vi er sikre på, at Brian Madsen Sport-køreren nok skal klare sig godt. Gustav Birch er en af de mest talentfulde unge racerkørere, vi har i Danmark. Et tydeligt bevis på den påstand er forrige weekends flotte resultat på Ring Djursland til premieren på TCR Denmark 2021.

Her vandt Gustav U23-klassen – altså i en alder af bare 17 år. Det er virkelig godt gået! Casper Elgaard endte som nummer tre samlet set, så der var pokaler med hjem til teamet.

Artikel Kasper Erling / Boosted Magazin

Mød vores partnere

 • Stor vægt på kvalitet og service

  Malerfirmaet Carsten Sørensen har over 30 års erfaring med alle former for malerarbejde, og beskæftiger nu i alt 170 mand. Uanset om du er til farver eller minimalistisk stil, får du den korrekte rådgivning om dit kommende malerprojekt.

 • En af verdens førende dækproducenter

  Michelins er en global virksomhed, der har eksisteret siden 1889, de har en mission om at bidrage til større mobilitet for varer og mennesker, og i forlængelse af dette, udviklingen i samfundet.

 • Murerarbejde med format

  For entreprenørvirksomheder i hele landet tilbyder vi professionelt murerarbejde i forbindelse med omfattende nybyggeri. Fx rækkehuse, boligblokke, erhvervsejendomme, institutioner og lignende.

 • Kundernes fortrukne VVS virksomhed

  Har du behov for professionel VVS-installatør, er det Kjellerup VVS du skal gå til.
  Kjellerup VVS løser alle former for VVS-, gas- og montageopgaver, og står altid klar til at rådgive og vejlede dig i både stort og småt.

 • Branchens bedste bilgarantier

  Fragus tilbyder et stærkt udvalg af bilgarantier tilpasset bilens alder, type og værdi samt bilejerens ønsker og behov. Kombinationen af 20 års erfaring, organisk vækst og stadig flere tilfredse kunder har gjort dem til Nordens førende udbyder af bilgarantier.

 • Bygger for en bæredygtig fremtid

  Entreprenørfirmaet HJ Huse A/S har igennem fem generationer leveret samlede løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen. Skal dit næste nybyggeri, tilbygning eller renovering være et bæredygtigt byggeri, så er HJ Huse din rigtige samarbejdspartner.

 • En stærk visuel partner

  BM Visuelt er en skiltevirksomhed som er leveringsdygtige i det meste inden for den grafiske branche. Om det er skiltning, facade dekorationer, bannere, eller andet, så står de klar til at guide. Du kan altid forvente kvalitet og effektivitet hos BM Visuelt.

 • Din partner hele vejen

  Expo Partner har siden 2002 været totalleverandør af individuelle messestande baseret på dansk design og kvalitet, når det er bedst. Med mere end 25 års erfaring i branchen, har de de helt rigtige kompetencer til at yde det bedste for dig og din messestand.

 • Kvalitet i mere end 20 år

  Ulrik Winther, i Bjerringbro, er en installationsvirksomhed, som laver alt indenfor vvs- og blikkenslagerarbejde. De hjælper med badeværelset og nye tagrender, de er med til større bygge- og erhvervsprojekter samt følger med udviklingen indenfor miljø- og energirigtige løsninger.

 • Professionelt bygge- og udlejningsfirma

  Birch Ejendomme blev stiftet i 2010 og har hovedsæde i Silkeborg. Birch Ejendomme udvikler og opfører ejendomme og tilbyder nybyggede kvalitetslejemål i bl.a. Aarhus, Silkeborg, Vejle, Kolding, Randers, Fredericia og Holbæk.

 • Hymer - fritidskøretøjer i førsteklasses kvalitet

  HYMER står for autocamper af høj kvalitet, samt skræddersyet originalt tilbehør. De skaber muligheden for unikke fritids- og ferieoplevelser. 
  HYMER-kunder har ret til et køretøj i høj kvalitet med komfort og teknologi på det aller højeste niveau.

 • Bæredygtig kaffe til folket siden 1902

  Peter Larsen har i mere end 110 år serveret kvalitetskaffe til kaffeelskere i hele Danmark. Peter Larsen er en moderne kaffevirksomhed, med forskellige forretningsområder rundt i Danmark, blandt andet inden for detailhandel og catering.

 • Din teknikpartner

  Hans Følsgaard styrker sine kunder med kompetent teknisk rådgivning og gennemtænkte løsningsforslag. De tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur på kraft, tele- og vindmarkedet.

 • Dansk vinproduktion af international kvalitet

  For Neder Kjærsholm var det vigtigt at komme godt fra start, og derfor allierede de sig tidligt med internationale vineksperter. Produktionen af vine foregår på den mest nænsomme måde, druer bliver håndplukket og håndsorteret. Derfor er deres vin helt fantastisk.

 • HTH
  Du har en drøm – HTH gør den levende

  HTH har Danmarks mest dedikerede køkkeneksperter, og har produceret danske kvalitetskøkkener i mere end 50 år. HTH sværmer for dansk design, kvalitet og landets bedste service. De hjælper dig med at finde ægte køkkenkærlighed.

 • Skræddersyet rådgivning

  KASUS Advokater yder kvalificeret juridisk rådgivning i et sprog, der er til at forstå. KASUS skræddersyer deres rådgivning til dig som kunde, og har både advokater inden for privatret og erhvervsret, du kan derfor altid regne med kompetent juridisk rådgivning.

 • Den rigtige vare, til den rigtige pris

  Når du køber firmatøj, firmagaver og merchandise hos MarkOn får du meget mere end en vare langet over disken! MarkOn har mange års erfaring indenfor branchen, og du får altid en konkurrencedygtig pris, der til fulde matcher kvaliteten på produktet.

 • Din genvej til godt håndværk

  Würth Danmark leverer markedets bredeste sortiment af produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr og meget mere til det professionelle marked. Deres produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionalitet.

 • Stort fokus på kvalitet, effektivitet & tilfredse kunder

  Winthers Autolakering er et professionelt autolakeringsværksted, som tager sig kærligt af alle biler såvel som entreprenør- og landbrugsmaskiner.
  De har mange års erfaring i branchen, og der bliver lagt stor vægt på solidt håndværk og flotte resultater.

 • Alsidig entreprenør forretning

  Ans-Iller Kloak & Anlæg er en alsidig entreprenør forretning der udfører alle opgaver som de siger det, men særligt indenfor byggeri, nedbrydning, maskin-udlejning og grader opgaver i hele Danmark. Virksomheden beskæftiger hele 30 dygtige medarbejdere.

 • Thiele er for dig, der vil vælge fra alle hylder

  Vidste du at, Thiele er Danmarks ældste optikerkæde, med mere end 200 års erfaring? Thiele samarbejder med nogle af verdens dygtigste brilledesignere. Hos Thiele finder du det største udvalg af de nyeste mærkevarer og samtidig kvalitetsbriller til fast lavpris.

 • Måling - Analyse - Action

  Hos DS Energy får du præcise målinger og analyser af dit energiforbrug. Bag DS Energy står et stærkt hold med mange års erfaring indenfor automation, proces og software. De er 3 partnere, som har arbejdet med tekniske løsninger til btb-markedet i mere end 20 år.

 • Møblér med Bolig-Nyt Ans

  Bolig-Nyt i Ans er et møbelhus på 2500 m2, indrettet med kvalitetsmøbler for enhver smag og stil. Møbelhuset er velkendt for både lokale og udefrakommende kunder, da den har eksisteret siden 1943. Den store erfaring betyder, at når det gælder møbeldesign og kvalitet, ved de, hvad taler om.

 • Fokus på nærvær og gode madoplevelser

  Capa omfavner dig, vennerne, familien og kollegaerne - uanset anledning og selskab. Capa emmer af hygge, varme og storslåede madoplevelser. På Capa finder du klassiske retter med fokus på gode råvarer, samt verdens bedste kød og den verdenskendte smørbøf.

 • Søstrøm leverer totalløsninger

  Søstrøm er ikke bare metalleverandør. Hos Søstrøm A/S, varetager de hele processen fra ide til montage, så du slipper for unødvendig projektledelse og underleverandører. Deres smede yder den højeste kvalitet indenfor certificeret svejsning, og deres montageteam sikrer dig den bedste finish.

 • Godt lokalkendskab skaber resultater

  Nybolig Sorø hjælper dig med at finde drømmeboligen. De arbejder effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder, hvad enten du er køber eller sælger. Nybolig Sorø sælger hver 3. bolig i deres område og har den korteste liggetid.

 • Et besøg på Kongensbro Kro er en oplevelse af historiske dimensioner

  Kongensbro Kro ligger idyllisk placeret lige ned til Gudenåen i Midtjylland, mellem Århus, Viborg, Randers og Silkeborg. Det perfekte udgangspunkt hvad enten det drejer sig om lokaler til bryllup, fester eller en gastronomisk oplevelse i vores restaurant.

 • Udfører alle former for tekniske installationer

  Hos Raaby og Rosendal er en el-installationsvirksomhed, hvor du får professionelle løsninger inden for tekniske installationer og større byggerier. De er specialiseret i bygningsinstallationer og varetager alle former for el-entrepriser.

 • PWC
  Førende revisions-, rådgivnings- og skattehus

  I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og løse væsentlige problemstillinger. Sammen med vores kunder finder vi løsninger på de udfordringer, der står øverst på det private erhvervslivs og det offentliges agenda.

 • Bygherre rådgivning & entreprenørvirksomhed

  Bygherre rådgivning & entreprenørvirksomhed med speciale i partnering. Howico blev etableret 1. juli 2013 med ønsket om at skabe en professionel og moderne entreprenørvirksomhed, med fokus på hoved- og totalentrepriser.

 • Bilindretning og biludstyr til varevogne

  Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.

 • Helt oppe på mærkerne

  Scantruck er Danmarks største udbyder af entreprenørmateriel, teleskoplæssere og kraner. De stræber efter at være de bedste på markedet. Scantruck A/S er en succeshistorie, der siden 1996, hvor de blev grundlagt, kun er gået fremad.

 • Alt til festen

  ABC telte har det største sortiment til dine kommende fester.  Du skal derfor kun gå ét sted hen når den store dag skal fejres. Her vil du være sikker på intet mangler. ABC telte levere god kvalitet, holder hvad de lover og er nemme at samarbejde med.

 • Entreprenørarbejde af højeste kvalitet

  Entreprenør Jes Pedersen har mere end 20 års erfaring med alt entreprenørarbejde inden for kloakarbejde, fundamenter, udgravning, anlæg og belægning mv. Med Sorø som udgangspunkt løser de opgaver for både private, virksomheder og kommuner på hele Sjælland.

 • Muligheder for mennesker - ganske enkelt

  AURA Energi tilbyder el, energi, fiber, tv, m.m. De hjælper med tilskud til energiforbedringer og giver råd om, hvordan man sparer på strømmen. AURA Energi er et andelsejet energiselskab, og er lokalt forankret i det østjyske med mere end 100 års erfaring med at opbygge og levere kritisk infrastruktur til deres kunder.

 • Leasing til private og erhverv

  A-Leasing er leasing af personbiler og motorcykler til private og erhvervsvirksomheder. Hos A-Leasing finder du mange fede modeller, og de tilbyder flere forskellige muligheder inden for leasing, såsom flexleasing og splitleasing.

 • Fremtidens mursten

  Kompromisløs høj kvalitet både når det gælder produktion af mursten og fliser. Og når de løbende agerer -udviklings- og sparringspartner for dygtige entreprenører og arkitekter. De står klar med høj faglighed, innovationslyst og 5 generationers erfaring.

 • En nytænkende og professionel tømrervirksomhed

  Tømrermester Bo Filtenborg Borup bygger primært typehuse for HusCompagniet på Sjælland, i Tyskland og Sverige. En nytænkende og professionel tømrervirksomhed, som efterlever værdier og holdninger for godt håndværk.

 • McDonald's - fokus på madkvalitet

  McDonald's er en familierestaurant, hvor børn er meget velkomne. Hos McDonald's har de stort fokus på at give deres gæster en god og hurtig service. McDonald's samarbejder med leverandører om at opnå en bedre dyrevelfærd og om at skabe en bæredygtig produktion.

 • Altid høj kvalitet

  Assentoft Smede- og Maskinforretning er autoriseret inden for gas, vand og sanitet. Din professionelle samarbejdspartner, når du som privatkunde, entreprenør eller kommunal instans skal have udført stålkonstruktioner.

 • Vores mål er, at give dig lidt mere end du havde forventet.

  Hos Brian Madsen bliver der sat en ære i, at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. Vi vil nemlig være en bilforretning ud over det sædvanlige. Du kan altid forvente høj faglig kompetence og korrekt rådgivning med et højt serviceniveau.

 • Et grundfæstet entreprenørfirma

  Når kvalitet ikke er en tilfældighed, men en målrettet indsats. Harry Andersen & Søns mange entrepriser spænder fra vejbygning, p-anlæg, kloakrenovering, byggemodninger samt blødbundsarbejder over hele Syd- og Midtjylland.

 • Den moderne kølespecialist

  A-Comfort er specialister i projektering, montage, og servicering af kølecentraler til komfort-, industri-, og serverrumskøl. Hos A-comfort sætter de kundens kølebehov i centrum og vælger den løsning, der bedst muligt matcher kundens specifikation.

 • XL-BYG Kjellerup Tømmerhandel

  Vi vil være din mest professionelle byggevarerådgiver. Udover et stort udvalg af trælastprodukter, byggevarer og byggemarkedsartikler til konkurrencedygtige priser møder du hos os både dygtige og faguddannede medarbejdere med stor produktviden. De står klar til at vejlede dig, så du altid får den rigtige løsning.

 • Danmarks førende nedbrydningsvirksomhed

  Kingo har drevet nedbrydningsvirksomhed i mere end 60 år. Kingo har adskillige gravemaskiner og nedbrydningsrobotter, som gør virksomheden i stand til at gennemføre nedbrydningsarbejde af enhver art. Kingo leverer tryghed til sine kunder.

 • Mestrer kloakrenovering, platsvejsning og meget mere

  Danboring leverer kvalitet og service, med mere end 25 års erfaring i branchen. De har overalt i landet ekspertisen til at løse stort set alle former for nyetableringer, energifremføringer, renoveringer i alle dimensioner og materialer.

Partner login

PeugeotCitroënOpel