Official Distributor
Denmark & Sweden
CitroënPeugeotOpel

Det er comebacktid for Brian Madsen Sport

Årets rally-DM er forbi midtvejsmærket, og for Brian Madsen Sport gælder weekendens fjerde af i alt seks afdelinger først og fremmest om at komme tilbage på sporet efter en svær tredje afdeling i starten af juni.

Det seneste løb i Kalundborg startede lovende, men endte for Slagelse-teamet med tre udgåede biler. Det skal der rettes gevaldigt op på til den kommende weekends Sydvestjysk Rally ved Korskroen nær Esbjerg. 

For Brian Madsen Sport-teamet har med samtlige tre biler fortsat gode chancer i tabellen - og her kan et godt rally i det sydvestjyske blive meget afgørende, når det endelige regnskab skal gøres op til oktober. 

Og weekendens rally er på sin vis nyt territorie for alle tre kørere. Christian Jensen går ikke ind til Sydvestjysk Rally med et indgående kendskab til området, men målet er lagt fast: Der skal point på kontoen. 

- Det er nærmest nyt det hele for mig. Der er vist en enkelt prøve, jeg har kørt før, men ellers er det forfra. Vores målsætning er i hvert fald klar, og det er, at vi skal undgå at dumme os som vi gjorde i sidste afdeling. Bilen er klar, og vi skal først og fremmest have nogle point i hus, lyder det fra Christian Jensen. 

Njor vil bevare føringen

Mens Christian Jensen er afhængig af point for at hænge på i topstriden i Rally2, så ser billedet lidt anderledes ud i Rally4, hvor Mikkel Njor fortsat fører trods sin afkørsel i den seneste DM-afdeling. Men afkørslen kostede Njor forspringet i mesterskabskampen, og derfor har den 22-årige kører også en afgørende opgave foran sig på vejene nær Esbjerg i weekenden.

- Det var super uheldigt at udgå i Kalundborg, men jeg forsøger at få det lagt væk og i stedet rettet fokus på, at vi skal tage det bedste fra årets første to løb. De gav maksimumpoint, og det er det, vi skal forsøge at gentage i weekenden, forklarer Mikkel Njor.

- Vi skal være hurtige fra start

Ligeledes i Rally4 er det også ved at spidse til for Mathias Christiansen i Peugeot 208 Rally4. Han har haft god fremgang gennem sæsonen, og ser frem til at bygge videre på en indtil videre god debutsæson i 208’eren. 

- Vi er ved at nå den del af mesterskabet, hvor man for alvor skal køre stærkt fra første meter. Vi havde en god fornemmelse med os fra anden til tredje afdeling, og det gik jo godt i Kalundborg indtil vi måtte udgå. Så jeg ser frem til at tage kampen op igen - vi er kommet godt efter det med den nye bil, og vi arbejder helt klart i den rigtige retning, forklarer han. 

Det afspejler også meget godt stemningen på teamet. Målsætningen er revanche, og den mener teamchef Brian Madsen er til at nå:

- Jeg taler absolut for hele teamet ved at sige, at vi er topmotiverede og helt klar til at gøre en god figur i weekenden. Alle tre besætninger har i år vist, at de har farten og potentialet til at være helt i spidsen af deres klasser, og jeg er sikker på, at de alle kan vise mere af det høje niveau, vi lagde for dagen i de første to afdelinger i år. Det er en weekend, vi ser frem til, afrunder Brian Madsen. 

Sydvestjysk Rally køres lørdag den 26. juni med rallycentrum på Korskrobanen.  

Mød vores partnere

 • Godt lokalkendskab skaber resultater

  Nybolig Sorø hjælper dig med at finde drømmeboligen. De arbejder effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder uanset hvad enten du er køber eller sælger. Nybolig Sorø sælger hver 3. bolig i deres område og har den korteste liggetid.

 • Entreprenørarbejde af højeste kvalitet

  Entreprenør Jes Pedersen har mere end 20 års erfaring med alt entreprenørarbejde inden for kloakarbejde, fundamenter, udgravning, anlæg og belægning mv. Med Sorø - som udgangspunkt - løser de opgaver for både private, virksomheder og kommuner på hele Sjælland.

 • Vores mål er, at give dig lidt mere end du havde forventet.

  Hos Brian Madsen bliver der sat en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. De vil nemlig være en bilforretning ud over det sædvanlige. Du kan altid forvente høj faglig kompetence og korrekt rådgivning med et højt serviceniveau.

 • Bilindretning og biludstyr til varevogne

  Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.

 • Den rigtige vare til den rigtige pris

  Når du køber firmatøj, firmagaver og merchandise hos MarkOn får du meget mere end en vare langet over disken! MarkOn har mange års erfaring indenfor branchen og du får altid en konkurrencedygtig pris - en pris, der til fulde, matcher kvaliteten på produktet.

 • Fokus på nærvær og gode madoplevelser

  Capa omfavner dig, vennerne, familien og kollegaerne - uanset anledning og selskab. Capa emmer af hygge, varme og storslåede madoplevelser. På Capa finder du klassiske retter med fokus på gode råvarer, samt verdens bedste kød og den verdenskendte smørbøf.

 • En stærk visuel partner

  BM Visuelt er en skiltevirksomhed som er leveringsdygtige i det meste inden for den grafiske branche. Om det er skiltning, facade dekorationer, bannere eller andet - så står de altid klar til at guide. Du kan altid forvente kvalitet og effektivitet hos BM Visuelt.

 • Stort fokus på kvalitet, effektivitet & tilfredse kunder

  Winthers Autolakering er et professionelt autolakeringsværksted som tager sig kærligt af alle biler såvel som entreprenør- og landbrugsmaskiner.
  De har mange års erfaring i branchen og der bliver lagt stor vægt på solidt håndværk og flotte resultater.

 • Branchens bedste bilgarantier

  Fragus tilbyder et stærkt udvalg af bilgarantier tilpasset bilens alder, type og værdi samt bilejerens ønsker og behov. Kombinationen af 20 års erfaring, organisk vækst og stadig flere tilfredse kunder har gjort dem til Nordens førende udbyder af bilgarantier.

 • Din genvej til godt håndværk

  Würth Danmark leverer markedets bredeste sortiment af produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr og meget mere til det professionelle marked. Deres produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionalitet.

 • En nytænkende og professionel tømrervirksomhed

  Tømrermester Bo Filtenborg Borup bygger primært typehuse for HusCompagniet på Sjælland, i Tyskland og Sverige. Det er en nytænkende og professionel tømrervirksomhed som efterlever værdier og holdninger for godt håndværk.

 • Din teknikpartner

  Hans Følsgaard styrker sine kunder med kompetent teknisk rådgivning og gennemtænkte løsningsforslag. De tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur på kraft, tele- og vindmarkedet.

 • Bygger for en bæredygtig fremtid

  Entreprenørfirmaet HJ Huse A/S har igennem fem generationer leveret samlede løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen. Skal dit næste nybyggeri, tilbygning eller renovering være et bæredygtigt byggeri - så er HJ Huse din rigtige samarbejdspartner.

Partner login

CitroënPeugeotOpel