Official Distributor
Denmark & Sweden
CitroënPeugeotOpel

Nyt podie til Mikkel Njor på blandet dag for Brian Madsen Sport

Mikkel Njor kunne lørdag fortsætte sin pokalhøst i Rally4-klassen, da det blev til en andenplads i klassen og en udbygning af mesterskabsføringen i Sydvestjysk Rally. Helt i toppen af feltet var der til gengæld ikke helt tur i den for Brian Madsen Sports store håb i dansk rallys hurtigste klasse. Christian Jensen fandt ikke helt melodien i sin Citroën og måtte tage til takke med en sjetteplads i et tæt og hårdt rally.

- Det lykkedes bare ikke i det her rally. Jeg havde svært ved at finde det sidste på stopuret hele dagen, og det går bare ikke i så tæt et felt som vi har i toppen af dansk rally i år. Konklusionen må være, at vi ikke fandt rytmen. Det er jeg ikke tilfreds med, men vi må få arbejdet med tingene her i sommerferiepausen, og så vender vi stærkt tilbage næste gang, forklarer Christian Jensen. 

Nyt podie til Mikkel Njor

Anderledes gik det i Rally4-klassen. Her fik Mikkel Njor og Karsten Isaksen rystet uheldet fra sidste afdeling af sig med en flot andenplads til den nye Opel Corsa Rally4. Podiepladsen var imidlertid tæt på at blive en sejr - Njor førte an indtil sidste prøve, men en mindre fejl på dagens afgørende prøve kostede tid. 

- Når det lige er faldet lidt mere på plads, så tror jeg vi er tilfredse nok. Jeg kunne godt mærke, at vi lige skulle i gang igen. Men hvis du fører inden dagens næstsidste prøve og ender med at tabe sejren med to sekunder på en kørerfejl, så er det lidt svært. Vi fik til gengæld masser af point med til klassens mesterskab og har udbygget føringen der, og det er bestemt et resultat vi kan bruge, forklarer Mikkel Njor. 

Opel-køreren kan se tilbage på et godt rally, hvor den nye Corsa atter viste potentialet:

- Det var et godt rally. Sjove prøver og det var en sjov udfordring at køre på Korskrobanen. Jeg tror ikke jeg skal ud at gøre mig i rallycross, men det var sjovt at prøve.

Mathias Christiansen kørte sig til comeback

Ligeledes i Rally4 startede dagen svært for Mathias Christiansen, som på første prøve satte en del tid til, da hans Peugeot 208 Rally4 gik ud. Det lykkedes kort efter at få bilen i gang, og resten af dagen var Christiansen blandt klassens hurtigste navne. Facit blev en femteplads i Rally4-klassen og fornyet optimisme frem mod årets sidste del af DM. 

- Vi løb ind i et problem lige fra start, hvor bilen gik ud. Vi fik den i gang igen, men det er klart, at sådan noget koster lidt fokus. Vi tager til gengæld det med os, at farten helt sikkert er i bilen, og det var rart at få kørt nogle gode prøver, lyder det fra Peugeot-køreren. 

Nu venter en måneds sommerferie for dansk rally - næste gang går det løs med årets femte afdeling, som er Sydhavsrallyet den 27-28. august. 

Mød vores partnere

 • Entreprenørarbejde af højeste kvalitet

  Entreprenør Jes Pedersen har mere end 20 års erfaring med alt entreprenørarbejde inden for kloakarbejde, fundamenter, udgravning, anlæg og belægning mv. Med Sorø - som udgangspunkt - løser de opgaver for både private, virksomheder og kommuner på hele Sjælland.

 • Vores mål er, at give dig lidt mere end du havde forventet.

  Hos Brian Madsen bliver der sat en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. De vil nemlig være en bilforretning ud over det sædvanlige. Du kan altid forvente høj faglig kompetence og korrekt rådgivning med et højt serviceniveau.

 • En nytænkende og professionel tømrervirksomhed

  Tømrermester Bo Filtenborg Borup bygger primært typehuse for HusCompagniet på Sjælland, i Tyskland og Sverige. Det er en nytænkende og professionel tømrervirksomhed som efterlever værdier og holdninger for godt håndværk.

 • Den rigtige vare til den rigtige pris

  Når du køber firmatøj, firmagaver og merchandise hos MarkOn får du meget mere end en vare langet over disken! MarkOn har mange års erfaring indenfor branchen og du får altid en konkurrencedygtig pris - en pris, der til fulde, matcher kvaliteten på produktet.

 • Bygger for en bæredygtig fremtid

  Entreprenørfirmaet HJ Huse A/S har igennem fem generationer leveret samlede løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen. Skal dit næste nybyggeri, tilbygning eller renovering være et bæredygtigt byggeri - så er HJ Huse din rigtige samarbejdspartner.

 • Branchens bedste bilgarantier

  Fragus tilbyder et stærkt udvalg af bilgarantier tilpasset bilens alder, type og værdi samt bilejerens ønsker og behov. Kombinationen af 20 års erfaring, organisk vækst og stadig flere tilfredse kunder har gjort dem til Nordens førende udbyder af bilgarantier.

 • Fokus på nærvær og gode madoplevelser

  Capa omfavner dig, vennerne, familien og kollegaerne - uanset anledning og selskab. Capa emmer af hygge, varme og storslåede madoplevelser. På Capa finder du klassiske retter med fokus på gode råvarer, samt verdens bedste kød og den verdenskendte smørbøf.

 • Din teknikpartner

  Hans Følsgaard styrker sine kunder med kompetent teknisk rådgivning og gennemtænkte løsningsforslag. De tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur på kraft, tele- og vindmarkedet.

 • Din genvej til godt håndværk

  Würth Danmark leverer markedets bredeste sortiment af produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr og meget mere til det professionelle marked. Deres produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionalitet.

 • En stærk visuel partner

  BM Visuelt er en skiltevirksomhed som er leveringsdygtige i det meste inden for den grafiske branche. Om det er skiltning, facade dekorationer, bannere eller andet - så står de altid klar til at guide. Du kan altid forvente kvalitet og effektivitet hos BM Visuelt.

 • Stort fokus på kvalitet, effektivitet & tilfredse kunder

  Winthers Autolakering er et professionelt autolakeringsværksted som tager sig kærligt af alle biler såvel som entreprenør- og landbrugsmaskiner.
  De har mange års erfaring i branchen og der bliver lagt stor vægt på solidt håndværk og flotte resultater.

 • Bilindretning og biludstyr til varevogne

  Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.

 • Godt lokalkendskab skaber resultater

  Nybolig Sorø hjælper dig med at finde drømmeboligen. De arbejder effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder uanset hvad enten du er køber eller sælger. Nybolig Sorø sælger hver 3. bolig i deres område og har den korteste liggetid.

Partner login

CitroënPeugeotOpel