Official Distributor
Denmark & Sweden
CitroënPeugeotOpel

En rigtig racerweekend i sigte

På racerværkstedet i Slagelse er de sidste forberedelser ved at blive klaret. I weekenden køres anden afdeling af TCR Denmark, og Brian Madsen Sport er klar til at give den fuld gas på FDM Jyllandsringen.

- Det ser jo ud til at blive en skøn weekend med godt vejr og masser af godt racerløb, så det kan næsten ikke blive bedre! Vi har et par kørere, som er klar til at komme ud på asfalten og yde deres bedste, så jeg tror at vi har en god weekend foran os, fortæller teamchef Brian Madsen.

For to uger siden deltog Gustav Birch i en afdeling af TCR Europe på den hollandske Zandvoort-bane som led i hans træningsprogram. Her viste han, at han trods manglende erfaring har hvad der skal til for på sigt at blive en succesfuld touring car-kører:

- Gustav gjorde et godt stykke arbejde i Holland, og det var god træning for ham. Han forbedrede sig gennem hele weekenden og var kun et sekund fra at kunne være med i den bedste halvdel af feltet på en enkelt omgang. I løbet var det endnu tættere, og for Gustav handler det mest af alt om at få en masse erfaring - og det skal nok komme, forsikrer Brian Madsen. 

Selvom teamets førstekører ikke har siddet i racerbilen siden Ring Djursland er teamchefen ikke i tvivl om Casper Elgaards fokus:

- Casper er i sit livs form, og han er så motiveret for at vores projekt bliver en succes, så jeg er sikker på at han får en rigtig god weekend på Jyllandsringen. Vi udvikler stadigvæk på bilen, men vi har vist at Peugeot kan være konkurrencedygtig i TCR-regi.

Udover bilerne i TCR Denmark deltager Brian Madsen Sport også med tre biler i Yokohama 1600 Challenge. Her er Malte Ebdrup nyeste kører i truppen, som i forvejen tæller Mads Rasmussen og Simon Birch.

Løbene i TCR Denmark sendes live på TV2 Sport søndag eftermiddag fra klokken 14.30.

Mød vores partnere

 • En nytænkende og professionel tømrervirksomhed

  Tømrermester Bo Filtenborg Borup bygger primært typehuse for HusCompagniet på Sjælland, i Tyskland og Sverige. Det er en nytænkende og professionel tømrervirksomhed som efterlever værdier og holdninger for godt håndværk.

 • Entreprenørarbejde af højeste kvalitet

  Entreprenør Jes Pedersen har mere end 20 års erfaring med alt entreprenørarbejde inden for kloakarbejde, fundamenter, udgravning, anlæg og belægning mv. Med Sorø - som udgangspunkt - løser de opgaver for både private, virksomheder og kommuner på hele Sjælland.

 • Din teknikpartner

  Hans Følsgaard styrker sine kunder med kompetent teknisk rådgivning og gennemtænkte løsningsforslag. De tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur på kraft, tele- og vindmarkedet.

 • Bygger for en bæredygtig fremtid

  Entreprenørfirmaet HJ Huse A/S har igennem fem generationer leveret samlede løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen. Skal dit næste nybyggeri, tilbygning eller renovering være et bæredygtigt byggeri - så er HJ Huse din rigtige samarbejdspartner.

 • Stort fokus på kvalitet, effektivitet & tilfredse kunder

  Winthers Autolakering er et professionelt autolakeringsværksted som tager sig kærligt af alle biler såvel som entreprenør- og landbrugsmaskiner.
  De har mange års erfaring i branchen og der bliver lagt stor vægt på solidt håndværk og flotte resultater.

 • Branchens bedste bilgarantier

  Fragus tilbyder et stærkt udvalg af bilgarantier tilpasset bilens alder, type og værdi samt bilejerens ønsker og behov. Kombinationen af 20 års erfaring, organisk vækst og stadig flere tilfredse kunder har gjort dem til Nordens førende udbyder af bilgarantier.

 • En stærk visuel partner

  BM Visuelt er en skiltevirksomhed som er leveringsdygtige i det meste inden for den grafiske branche. Om det er skiltning, facade dekorationer, bannere eller andet - så står de altid klar til at guide. Du kan altid forvente kvalitet og effektivitet hos BM Visuelt.

 • Vores mål er, at give dig lidt mere end du havde forventet.

  Hos Brian Madsen bliver der sat en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. De vil nemlig være en bilforretning ud over det sædvanlige. Du kan altid forvente høj faglig kompetence og korrekt rådgivning med et højt serviceniveau.

 • Den rigtige vare til den rigtige pris

  Når du køber firmatøj, firmagaver og merchandise hos MarkOn får du meget mere end en vare langet over disken! MarkOn har mange års erfaring indenfor branchen og du får altid en konkurrencedygtig pris - en pris, der til fulde, matcher kvaliteten på produktet.

 • Godt lokalkendskab skaber resultater

  Nybolig Sorø hjælper dig med at finde drømmeboligen. De arbejder effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder uanset hvad enten du er køber eller sælger. Nybolig Sorø sælger hver 3. bolig i deres område og har den korteste liggetid.

 • Din genvej til godt håndværk

  Würth Danmark leverer markedets bredeste sortiment af produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr og meget mere til det professionelle marked. Deres produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionalitet.

 • Fokus på nærvær og gode madoplevelser

  Capa omfavner dig, vennerne, familien og kollegaerne - uanset anledning og selskab. Capa emmer af hygge, varme og storslåede madoplevelser. På Capa finder du klassiske retter med fokus på gode råvarer, samt verdens bedste kød og den verdenskendte smørbøf.

 • Bilindretning og biludstyr til varevogne

  Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.

Partner login

CitroënPeugeotOpel