Official Distributor
Denmark & Sweden
CitroënPeugeotOpel

Casper Elgaard sikrer endnu en podieplacering til Brian Madsen Sport

Årets anden afdeling af TCR Denmark udløste endnu en pokal til Peugeot-teamet, da Casper Elgaard sluttede på tredjepladsen i finaleheatet. Gustav Birch gjorde sig bemærket med flot kvalifikationsresultat og højt tempo.

I lørdagens kvalifikation opstod en enkelt streg i regningen, da TCR-seriens tekniske kontrollanter målte en for lav ridehøjde på Casper Elgaards bil. Det kostede en straf, der sendte ham ned til tiende startplacering til det første heat søndag. 

Teamets unge talent, Gustav Birch, placerede sig på ottendepladsen i kvalifikationen - et flot resultat i hans kun anden TCR-løbsweekend.

Hvor lørdagens arbejdsopgave handlede om at sætte én hurtig omgangstid på Jyllandsringen, gjaldt det søndag om at klare det bedst muligt i de tre løb. Det første heat bød på en drømmestart af Casper Elgaard, der skød sig fra tiendepladsen til femtepladsen på få omgange. Herefter blev der kørt fornuftige indtil han med fire omgange tilbage passerede Jacob Mathiassen og sikrede sig fjerdepladsen.

Andet heat bød på endnu en stærk start fra Casper Elgaard, som fra syvendepladsen kørte sig frem til tredjepladsen inden første omgang var overstået. Og i et ophedet finaleheat lykkedes det Casper Elgaard at hente endnu en tredjeplads - og dermed en ny pokal til samlingen.

- Alt i alt har det været en fin weekend, og jeg synes at vi har fået det optimale udbytte med fra dagens løb. Jeg var noget hæmmet af at skulle starte på tiendepladsen i det første heat, så jeg er meget tilfreds med en fjerdeplads og to tredjepladser. De 50 kilo ballast kunne godt mærkes, skal jeg hilse og sige, fortæller Casper Elgaard om weekendens løb.

Gustav Birch fortsatte sin stejle indlæringskurve ved i første heat at køre sig til en imponerende sjetteplads. Med en niendeplads i den anden prefinale beviste teamets unge kører, at han er godt på vej i sin rejse - men i finalen gik det ikke videre fantastisk.


Her blev juniorkøreren påkørt flere gange i løbet af de første omgange, og skaderne på bilen kostede dyrt på omgangstiderne. Bremsekølingen var forsvundet, og i den midtjyske sommervarme betød det, at tempoet blev sænket omgang for omgang. En ærgerlig afslutning på en ellers skarp weekend.

- Jeg synes at teamet har gjort et virkelig godt stykke arbejde igen. Gustav viste gigantiske fremskridt, selvom han var uheldig at blive ramt så mange gange i finalen. Her må vi fokusere på at han lavede et brag af en kvalifikation og dertil lavede nogle flotte starter i løbene, fortæller teamchef Brian Madsen, som også har pæne ord om teamets professionelle kører:

- Casper beviser endnu engang at han er en stjernekører, som konstant er med i toppen af feltet. Selvom vi lavede en fejl, som sendte ham ned på tiendepladsen til det første heat, var han straks fremme i toppen. Både han, Jan Magnussen og Kasper H. Jensen kørte med meget ballast i bilerne, og det stiller høje krav til kørerne. 

Teamets tredjemand, Johnny Vejlebo, havde en stabil weekend, som sluttede af med en flot ottendeplads i finaleheatet.

Nu venter en tiltrængt sommerpause, før det næste løb køres ved Copenhagen Historic Grand Prix. Her kan kørerne måske nyde godt af teamchefens erfaringer fra rallysporten:

- Det der rallysprint inde i København, det kan jeg altså godt give et par tips til, griner Brian Madsen, som ser frem til et anderledes løb: 

- Det bliver noget helt andet, men det glæder vi os til at opleve både løbet og stemningen omkring det. Allerførst skal vi have en velfortjent sommerferie, som jeg tror at hele teamet faktisk ser frem til.

Copenhagen Historic Grand Prix køres i gaderne omkring Bellahøj den 6-8. august.

Mød vores partnere

 • Din genvej til godt håndværk

  Würth Danmark leverer markedets bredeste sortiment af produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr og meget mere til det professionelle marked. Deres produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionalitet.

 • Bilindretning og biludstyr til varevogne

  Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.

 • Fokus på nærvær og gode madoplevelser

  Capa omfavner dig, vennerne, familien og kollegaerne - uanset anledning og selskab. Capa emmer af hygge, varme og storslåede madoplevelser. På Capa finder du klassiske retter med fokus på gode råvarer, samt verdens bedste kød og den verdenskendte smørbøf.

 • En nytænkende og professionel tømrervirksomhed

  Tømrermester Bo Filtenborg Borup bygger primært typehuse for HusCompagniet på Sjælland, i Tyskland og Sverige. Det er en nytænkende og professionel tømrervirksomhed som efterlever værdier og holdninger for godt håndværk.

 • Entreprenørarbejde af højeste kvalitet

  Entreprenør Jes Pedersen har mere end 20 års erfaring med alt entreprenørarbejde inden for kloakarbejde, fundamenter, udgravning, anlæg og belægning mv. Med Sorø - som udgangspunkt - løser de opgaver for både private, virksomheder og kommuner på hele Sjælland.

 • Den rigtige vare til den rigtige pris

  Når du køber firmatøj, firmagaver og merchandise hos MarkOn får du meget mere end en vare langet over disken! MarkOn har mange års erfaring indenfor branchen og du får altid en konkurrencedygtig pris - en pris, der til fulde, matcher kvaliteten på produktet.

 • Godt lokalkendskab skaber resultater

  Nybolig Sorø hjælper dig med at finde drømmeboligen. De arbejder effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder uanset hvad enten du er køber eller sælger. Nybolig Sorø sælger hver 3. bolig i deres område og har den korteste liggetid.

 • Bygger for en bæredygtig fremtid

  Entreprenørfirmaet HJ Huse A/S har igennem fem generationer leveret samlede løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen. Skal dit næste nybyggeri, tilbygning eller renovering være et bæredygtigt byggeri - så er HJ Huse din rigtige samarbejdspartner.

 • Din teknikpartner

  Hans Følsgaard styrker sine kunder med kompetent teknisk rådgivning og gennemtænkte løsningsforslag. De tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur på kraft, tele- og vindmarkedet.

 • En stærk visuel partner

  BM Visuelt er en skiltevirksomhed som er leveringsdygtige i det meste inden for den grafiske branche. Om det er skiltning, facade dekorationer, bannere eller andet - så står de altid klar til at guide. Du kan altid forvente kvalitet og effektivitet hos BM Visuelt.

 • Vores mål er, at give dig lidt mere end du havde forventet.

  Hos Brian Madsen bliver der sat en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. De vil nemlig være en bilforretning ud over det sædvanlige. Du kan altid forvente høj faglig kompetence og korrekt rådgivning med et højt serviceniveau.

 • Stort fokus på kvalitet, effektivitet & tilfredse kunder

  Winthers Autolakering er et professionelt autolakeringsværksted som tager sig kærligt af alle biler såvel som entreprenør- og landbrugsmaskiner.
  De har mange års erfaring i branchen og der bliver lagt stor vægt på solidt håndværk og flotte resultater.

 • Branchens bedste bilgarantier

  Fragus tilbyder et stærkt udvalg af bilgarantier tilpasset bilens alder, type og værdi samt bilejerens ønsker og behov. Kombinationen af 20 års erfaring, organisk vækst og stadig flere tilfredse kunder har gjort dem til Nordens førende udbyder af bilgarantier.

Partner login

CitroënPeugeotOpel