Official Distributor
Denmark & Sweden
CitroënPeugeotOpel

Efter to gode testdage i starten af ugen er Brian Madsen Sport klar til endnu en TCR-weekend - denne gang ved Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen.

De to dage bød på både tørvejr og massive regnbyger, så selvom det ikke gav det perfekte udgangspunkt til at udvikle videre på teamets tre Peugeot 308TCR-racere, gav det nye input til regnvejrssetuppet:

- Regnen gav os mulighed for at arbejde med vores regnvejrsopsætning, og det skal vi nok blive glade for inden sæsonen er slut. Der er også blevet arbejdet godt videre med opsætningen af bilen, og der bliver ydet en enorm indsats fra hele teamet for konstant at finde forbedringer. Vi er ikke i mål, men vi er godt på vej i den rigtige retning, lyder det fra Casper Elgaard, som tager til Grand Prix Danmark på en tredjeplads i TCR-mesterskabet.

Teamchefen selv er da også ganske positiv omkring den kommende weekend:

- Vi har testet på livet løs og prøvet mange forskellige ting de sidste to dage, både i tørvejr og i regn. Alle i teamet har arbejdet ambitiøst og målrettet lige siden vi startede sæsonen, og vi er alle bevidste om at der hele tiden skal optimeres hvor vi kan. Der bliver brugt mange timer på at analysere data og optimere på bilerne hver eneste uge, og jeg synes at vi er et rigtigt godt sted, fortæller Brian Madsen.

For Gustav Birch bliver det et kærkomment comeback til en velkendt racerbane. Efter tre løb på tre baner kan teamets juniorkører bruge weekenden til at bygge videre på erfaringerne fra Sommerløbet. Efter en imponerende indsats ved Copenhagen Historic Grand Prix for to uger siden bør selvtilliden også være på plads.

Afviklingen af weekendens løb er præget af et andet stort racerløb, der løber af stablen i Frankrig. For at give plads til at motorsportsfans ikke behøver vælge mellem TCR Denmark og 24 timers Le Mans har arrangørerne valgt at afvikle TCR Denmark's løb lørdag, således at man fra sofaen kan starte sin Le Mans-weekend med at se fjerde afdeling af TCR-mesterskabet, hvor vinderen bliver fundet lige inden starten på årets Le Mans.

Mød vores partnere

 • Entreprenørarbejde af højeste kvalitet

  Entreprenør Jes Pedersen har mere end 20 års erfaring med alt entreprenørarbejde inden for kloakarbejde, fundamenter, udgravning, anlæg og belægning mv. Med Sorø - som udgangspunkt - løser de opgaver for både private, virksomheder og kommuner på hele Sjælland.

 • Bilindretning og biludstyr til varevogne

  Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.

 • En nytænkende og professionel tømrervirksomhed

  Tømrermester Bo Filtenborg Borup bygger primært typehuse for HusCompagniet på Sjælland, i Tyskland og Sverige. Det er en nytænkende og professionel tømrervirksomhed som efterlever værdier og holdninger for godt håndværk.

 • Din teknikpartner

  Hans Følsgaard styrker sine kunder med kompetent teknisk rådgivning og gennemtænkte løsningsforslag. De tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur på kraft, tele- og vindmarkedet.

 • Stort fokus på kvalitet, effektivitet & tilfredse kunder

  Winthers Autolakering er et professionelt autolakeringsværksted som tager sig kærligt af alle biler såvel som entreprenør- og landbrugsmaskiner.
  De har mange års erfaring i branchen og der bliver lagt stor vægt på solidt håndværk og flotte resultater.

 • Din genvej til godt håndværk

  Würth Danmark leverer markedets bredeste sortiment af produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr og meget mere til det professionelle marked. Deres produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionalitet.

 • Fokus på nærvær og gode madoplevelser

  Capa omfavner dig, vennerne, familien og kollegaerne - uanset anledning og selskab. Capa emmer af hygge, varme og storslåede madoplevelser. På Capa finder du klassiske retter med fokus på gode råvarer, samt verdens bedste kød og den verdenskendte smørbøf.

 • En stærk visuel partner

  BM Visuelt er en skiltevirksomhed som er leveringsdygtige i det meste inden for den grafiske branche. Om det er skiltning, facade dekorationer, bannere eller andet - så står de altid klar til at guide. Du kan altid forvente kvalitet og effektivitet hos BM Visuelt.

 • Vores mål er, at give dig lidt mere end du havde forventet.

  Hos Brian Madsen bliver der sat en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. De vil nemlig være en bilforretning ud over det sædvanlige. Du kan altid forvente høj faglig kompetence og korrekt rådgivning med et højt serviceniveau.

 • Godt lokalkendskab skaber resultater

  Nybolig Sorø hjælper dig med at finde drømmeboligen. De arbejder effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder uanset hvad enten du er køber eller sælger. Nybolig Sorø sælger hver 3. bolig i deres område og har den korteste liggetid.

 • Bygger for en bæredygtig fremtid

  Entreprenørfirmaet HJ Huse A/S har igennem fem generationer leveret samlede løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen. Skal dit næste nybyggeri, tilbygning eller renovering være et bæredygtigt byggeri - så er HJ Huse din rigtige samarbejdspartner.

 • Branchens bedste bilgarantier

  Fragus tilbyder et stærkt udvalg af bilgarantier tilpasset bilens alder, type og værdi samt bilejerens ønsker og behov. Kombinationen af 20 års erfaring, organisk vækst og stadig flere tilfredse kunder har gjort dem til Nordens førende udbyder af bilgarantier.

 • Den rigtige vare til den rigtige pris

  Når du køber firmatøj, firmagaver og merchandise hos MarkOn får du meget mere end en vare langet over disken! MarkOn har mange års erfaring indenfor branchen og du får altid en konkurrencedygtig pris - en pris, der til fulde, matcher kvaliteten på produktet.

Partner login

CitroënPeugeotOpel