Official Distributor
Denmark & Sweden
CitroënPeugeotOpel

Nye succesoplevelser for Brian Madsen Sport ved Grand Prix Danmark

Weekendens fjerde afdeling af TCR Denmark-mesterskabet endte med en stribe gode resultater for Peugeot-teamet fra Slagelse. En flot pointhøst sikrede pokaler til to kørere og en teamchef.

Casper Elgaard var allerede i tidtagningen med i den gode ende af feltet. Med en fjerdeplads i det første heat kunne han i andet heat køre sig fra syvendepladsen til en flot heatsejr. Med resultaterne lagt sammen kunne den aarhusianske racerkører indtage pole position til finaleheatet.

Selvom han i finaleheatet måtte tage til takke med en andenplads, var der ikke den store skuffelse at spore i stemmen:

- Jeg er rigtig glad. Vi kunne ikke gøre noget ved Sylvest i finalen, for han var i sin helt egen liga. Det vigtige var, at vi fik flere point end Kasper H., for både træning og kvalifikation tydede på at det kunne blive rigtig svært, fortæller Casper Elgaard, der ikke er i tvivl om hvorfor, det går så godt som det gør:

- Som altid bliver vi ved med at knokle og tro på projektet, og bilen bliver konstant forbedret her og der. Jeg er stolt af den arbejdsindsats, teamet har lagt, for uden den kunne vi ikke hente så mange point, siger han.

For Gustav Birch krævede det lidt tilvænning at gå fra den københavnske bybane til den mere traditionelle Jyllandsringen, men i løbet af weekenden viste juniorkøreren gode takter. To femtepladser og en sejr i U23-mesterskabet beviser, at han trods sin lave alder er opgaven voksen.

For teamchef Brian Madsen var weekendens resultat den bedst tænkelige fødselsdagsgave. Ikke mindst fordi det beviser, at teamet er godt på vej mod sin målsætning:

- Jeg går ukueligt og optimistisk ind til hver løbsweekend, og som nyt team synes jeg at vi gør det rigtig godt med en fjerdeplads, en førsteplads og en andenplads. Gustav gør det rigtig flot både i andet heat og i finalen, og vinder igen U23-klassen. At vi også er weekendens bedste team gør det kun endnu bedre, synes jeg, fortæller Brian Madsen, der understreger at teamets resultater allerede kommer i teamets første sæson i TCR Denmark:

- Vi arbejder lige som alle andre teams benhårdt på at finde de sidste optimeringer på bilerne, og selvom det ikke skal være nogen undskyldning, så bliver det ikke lettere af at det er vores første år med bilerne. Vi har bare ikke så meget erfaring med dem endnu, og derfor synes jeg at vi gør det rigtig godt.

Næste løb i TCR Denmark er ved Classic Race Aarhus den 17-19. september. Her får teamets tre kørere igen lejlighed til at prøve kræfter med en snæver og udfordrende bybane.

Mød vores partnere

 • Din teknikpartner

  Hans Følsgaard styrker sine kunder med kompetent teknisk rådgivning og gennemtænkte løsningsforslag. De tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur på kraft, tele- og vindmarkedet.

 • Bilindretning og biludstyr til varevogne

  Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.

 • En stærk visuel partner

  BM Visuelt er en skiltevirksomhed som er leveringsdygtige i det meste inden for den grafiske branche. Om det er skiltning, facade dekorationer, bannere eller andet - så står de altid klar til at guide. Du kan altid forvente kvalitet og effektivitet hos BM Visuelt.

 • Vores mål er, at give dig lidt mere end du havde forventet.

  Hos Brian Madsen bliver der sat en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. De vil nemlig være en bilforretning ud over det sædvanlige. Du kan altid forvente høj faglig kompetence og korrekt rådgivning med et højt serviceniveau.

 • Fokus på nærvær og gode madoplevelser

  Capa omfavner dig, vennerne, familien og kollegaerne - uanset anledning og selskab. Capa emmer af hygge, varme og storslåede madoplevelser. På Capa finder du klassiske retter med fokus på gode råvarer, samt verdens bedste kød og den verdenskendte smørbøf.

 • Godt lokalkendskab skaber resultater

  Nybolig Sorø hjælper dig med at finde drømmeboligen. De arbejder effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder uanset hvad enten du er køber eller sælger. Nybolig Sorø sælger hver 3. bolig i deres område og har den korteste liggetid.

 • Entreprenørarbejde af højeste kvalitet

  Entreprenør Jes Pedersen har mere end 20 års erfaring med alt entreprenørarbejde inden for kloakarbejde, fundamenter, udgravning, anlæg og belægning mv. Med Sorø - som udgangspunkt - løser de opgaver for både private, virksomheder og kommuner på hele Sjælland.

 • Bygger for en bæredygtig fremtid

  Entreprenørfirmaet HJ Huse A/S har igennem fem generationer leveret samlede løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen. Skal dit næste nybyggeri, tilbygning eller renovering være et bæredygtigt byggeri - så er HJ Huse din rigtige samarbejdspartner.

 • Branchens bedste bilgarantier

  Fragus tilbyder et stærkt udvalg af bilgarantier tilpasset bilens alder, type og værdi samt bilejerens ønsker og behov. Kombinationen af 20 års erfaring, organisk vækst og stadig flere tilfredse kunder har gjort dem til Nordens førende udbyder af bilgarantier.

 • Din genvej til godt håndværk

  Würth Danmark leverer markedets bredeste sortiment af produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr og meget mere til det professionelle marked. Deres produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionalitet.

 • Stort fokus på kvalitet, effektivitet & tilfredse kunder

  Winthers Autolakering er et professionelt autolakeringsværksted som tager sig kærligt af alle biler såvel som entreprenør- og landbrugsmaskiner.
  De har mange års erfaring i branchen og der bliver lagt stor vægt på solidt håndværk og flotte resultater.

 • En nytænkende og professionel tømrervirksomhed

  Tømrermester Bo Filtenborg Borup bygger primært typehuse for HusCompagniet på Sjælland, i Tyskland og Sverige. Det er en nytænkende og professionel tømrervirksomhed som efterlever værdier og holdninger for godt håndværk.

 • Den rigtige vare til den rigtige pris

  Når du køber firmatøj, firmagaver og merchandise hos MarkOn får du meget mere end en vare langet over disken! MarkOn har mange års erfaring indenfor branchen og du får altid en konkurrencedygtig pris - en pris, der til fulde, matcher kvaliteten på produktet.

Partner login

CitroënPeugeotOpel