Official Distributor
Denmark & Sweden
CitroënPeugeotOpel

Christian Jensen står over de sidste to DM-afdelinger i rally

Christian Jensen gjorde til denne sæson comeback til DM i Rally med Brian Madsen Sport, og har indtil videre haft en god sæson med en podieplads i sæsonpremieren som det sportsligt bedste resultat i år.

Men Christian Jensen står over de to sidste afdelinger i årets sæson - der er for travlt uden for DM-feltet, og derfor har den firedobbelte Danmarksmester valgt at tage en pause. 

- Det er udelukkende tiden, der er svær for mig lige nu. Det går ikke at sidde i sådan en bil, hvis fokus ikke er på 100 procent, og der sker for mange ting udenfor rally - derfor har jeg været nødt til at prioritere anderledes resten af sæsonen i år. Jeg elsker sporten, men lige nu er det nødvendigt at trække vejret og gå en anden vej, forklarer Christian Jensen.

Jensen tilføjer:

- Der er to løb tilbage i DM i år, og konkurrencen er bare benhård. Der holder det ikke at møde op 75 procent forberedt, og derfor gør jeg som jeg gør. Jeg har ingen planer om at stoppe med noget som helst, men det er vigtigt lige at få ro på. Det, vi til gengæld gør, er at vi i september kører i 71-klassen til Classic Race i Aarhus med en Ford Escort BDA. 

Dermed bliver de to resterende DM-afdelinger uden Christian Jensen og Freddy Pedersens Citroën C3 R5, supplerer teamchef Brian Madsen. 

- Vi har fuld forståelse for Christians beslutning. Hans engagement i år kom lidt ind fra højre, og det har desværre for Christian vist sig, at det har været svært at mobilisere al den tid og forberedelse, som det kræver at kæmpe med helt i toppen af et så skarpt DM i rally, som vi har i denne sæson. 

Mød vores partnere

 • Stort fokus på kvalitet, effektivitet & tilfredse kunder

  Winthers Autolakering er et professionelt autolakeringsværksted som tager sig kærligt af alle biler såvel som entreprenør- og landbrugsmaskiner.
  De har mange års erfaring i branchen og der bliver lagt stor vægt på solidt håndværk og flotte resultater.

 • Din genvej til godt håndværk

  Würth Danmark leverer markedets bredeste sortiment af produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr og meget mere til det professionelle marked. Deres produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionalitet.

 • Branchens bedste bilgarantier

  Fragus tilbyder et stærkt udvalg af bilgarantier tilpasset bilens alder, type og værdi samt bilejerens ønsker og behov. Kombinationen af 20 års erfaring, organisk vækst og stadig flere tilfredse kunder har gjort dem til Nordens førende udbyder af bilgarantier.

 • Fokus på nærvær og gode madoplevelser

  Capa omfavner dig, vennerne, familien og kollegaerne - uanset anledning og selskab. Capa emmer af hygge, varme og storslåede madoplevelser. På Capa finder du klassiske retter med fokus på gode råvarer, samt verdens bedste kød og den verdenskendte smørbøf.

 • Bilindretning og biludstyr til varevogne

  Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.

 • Bygger for en bæredygtig fremtid

  Entreprenørfirmaet HJ Huse A/S har igennem fem generationer leveret samlede løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen. Skal dit næste nybyggeri, tilbygning eller renovering være et bæredygtigt byggeri - så er HJ Huse din rigtige samarbejdspartner.

 • Din teknikpartner

  Hans Følsgaard styrker sine kunder med kompetent teknisk rådgivning og gennemtænkte løsningsforslag. De tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur på kraft, tele- og vindmarkedet.

 • En nytænkende og professionel tømrervirksomhed

  Tømrermester Bo Filtenborg Borup bygger primært typehuse for HusCompagniet på Sjælland, i Tyskland og Sverige. Det er en nytænkende og professionel tømrervirksomhed som efterlever værdier og holdninger for godt håndværk.

 • Entreprenørarbejde af højeste kvalitet

  Entreprenør Jes Pedersen har mere end 20 års erfaring med alt entreprenørarbejde inden for kloakarbejde, fundamenter, udgravning, anlæg og belægning mv. Med Sorø - som udgangspunkt - løser de opgaver for både private, virksomheder og kommuner på hele Sjælland.

 • Godt lokalkendskab skaber resultater

  Nybolig Sorø hjælper dig med at finde drømmeboligen. De arbejder effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder uanset hvad enten du er køber eller sælger. Nybolig Sorø sælger hver 3. bolig i deres område og har den korteste liggetid.

 • En stærk visuel partner

  BM Visuelt er en skiltevirksomhed som er leveringsdygtige i det meste inden for den grafiske branche. Om det er skiltning, facade dekorationer, bannere eller andet - så står de altid klar til at guide. Du kan altid forvente kvalitet og effektivitet hos BM Visuelt.

 • Den rigtige vare til den rigtige pris

  Når du køber firmatøj, firmagaver og merchandise hos MarkOn får du meget mere end en vare langet over disken! MarkOn har mange års erfaring indenfor branchen og du får altid en konkurrencedygtig pris - en pris, der til fulde, matcher kvaliteten på produktet.

 • Vores mål er, at give dig lidt mere end du havde forventet.

  Hos Brian Madsen bliver der sat en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. De vil nemlig være en bilforretning ud over det sædvanlige. Du kan altid forvente høj faglig kompetence og korrekt rådgivning med et højt serviceniveau.

Partner login

CitroënPeugeotOpel