Official Distributor
Denmark & Sweden
CitroënPeugeotOpel

Brian Madsen Sport klar til topkamp på Falster

I den kommende weekend er dansk rally tilbage fra sommerpausen, og det samme er Brian Madsen Sports unge håb, Mathias Christiansen. Her går turen til Falster og Sydhavsrallyet, som Nykøbing F. Motorsport står bag. 

Og det bliver et rally, der på flere kanter adskiller sig fra de andre i den seks løb lange DM-kalender. Sydhavsrallyet er nemlig det eneste arrangement, der kører over to dage. Og det stiller krav - for dels er rallyet længere og har flere prøver, dels starter det fredag aften og ender i mørke, inden der følger en hel lørdags prøver. 

Det er noget, som Mathias Christiansen ser frem til efter en indtil videre givtig sæson i den nye Peugeot 208 Rally4. 

- Det er skønt at være tilbage i feltet. Jeg tror og håber vi får et par gode dage her, og det er superfedt, at vi endelig har et todagesløb. Det er en lidt anden opgave end vi hidtil har haft, for med to løbsdage får du bedre tid til at fokusere, og der er flere kilometer med prøver, forklarer han og tilføjer:

- Omvendt bliver det også et noget længere rally at skulle holde sig skarpt på, men jeg ser frem til opgaven. Vi har varmet lidt op ved at køre et rallysprint her for et par uger siden, og jeg vil da sige, at vi går efter at få os et godt og stabilt rally. Farten er helt klart i bilen, så jeg håber vi kan få det hele til at fungere, forklarer Mathias Christiansen. 

Spændende vejrudsigt venter

Et andet element til den kommende weekend kunne meget vel blive vejret. Lige nu loves der regn over Falster både fredag og lørdag, og det føjer blot et ekstra element til weekendens rally, slår teamchef Brian Madsen fast. 

- Det tegner til regn, og det kan som altid få indflydelse, men jeg er sikker på Mathias går til det her rally som han plejer. Uanset hvad, så er todagesløb det, som rally rigtigt handler om, forklarer Brian Madsen og uddyber:

- Det er super fedt, at man kan køre 4-6 prøver fredag aften, og at der så følger en hel lørdag bagefter. Der er flere kilometer og prøver end normalt, så der kan godt blive råd til at køre en enkelt prøve, der ikke er optimal - derfor er det lidt mere åbent for chaufføren og for teamet. Samtidigt skal de fredag køre i mørke, og her bliver der stillet krav til samarbejdet i bilen, for her kører du kun stærkt, hvis du lytter til codriveren, siger Brian Madsen med et smil. 

Sydhavsrallyet skydes i gang fredag aften lidt i 19, og bilerne er i mål lørdag fra klokken 18.37 - 160 km specialprøver og i alt 492 km senere. 

Mød vores partnere

 • Bygger for en bæredygtig fremtid

  Entreprenørfirmaet HJ Huse A/S har igennem fem generationer leveret samlede løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen. Skal dit næste nybyggeri, tilbygning eller renovering være et bæredygtigt byggeri - så er HJ Huse din rigtige samarbejdspartner.

 • En nytænkende og professionel tømrervirksomhed

  Tømrermester Bo Filtenborg Borup bygger primært typehuse for HusCompagniet på Sjælland, i Tyskland og Sverige. Det er en nytænkende og professionel tømrervirksomhed som efterlever værdier og holdninger for godt håndværk.

 • Din genvej til godt håndværk

  Würth Danmark leverer markedets bredeste sortiment af produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr og meget mere til det professionelle marked. Deres produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionalitet.

 • Bilindretning og biludstyr til varevogne

  Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.

 • En stærk visuel partner

  BM Visuelt er en skiltevirksomhed som er leveringsdygtige i det meste inden for den grafiske branche. Om det er skiltning, facade dekorationer, bannere eller andet - så står de altid klar til at guide. Du kan altid forvente kvalitet og effektivitet hos BM Visuelt.

 • Din teknikpartner

  Hans Følsgaard styrker sine kunder med kompetent teknisk rådgivning og gennemtænkte løsningsforslag. De tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur på kraft, tele- og vindmarkedet.

 • Vores mål er, at give dig lidt mere end du havde forventet.

  Hos Brian Madsen bliver der sat en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. De vil nemlig være en bilforretning ud over det sædvanlige. Du kan altid forvente høj faglig kompetence og korrekt rådgivning med et højt serviceniveau.

 • Stort fokus på kvalitet, effektivitet & tilfredse kunder

  Winthers Autolakering er et professionelt autolakeringsværksted som tager sig kærligt af alle biler såvel som entreprenør- og landbrugsmaskiner.
  De har mange års erfaring i branchen og der bliver lagt stor vægt på solidt håndværk og flotte resultater.

 • Entreprenørarbejde af højeste kvalitet

  Entreprenør Jes Pedersen har mere end 20 års erfaring med alt entreprenørarbejde inden for kloakarbejde, fundamenter, udgravning, anlæg og belægning mv. Med Sorø - som udgangspunkt - løser de opgaver for både private, virksomheder og kommuner på hele Sjælland.

 • Fokus på nærvær og gode madoplevelser

  Capa omfavner dig, vennerne, familien og kollegaerne - uanset anledning og selskab. Capa emmer af hygge, varme og storslåede madoplevelser. På Capa finder du klassiske retter med fokus på gode råvarer, samt verdens bedste kød og den verdenskendte smørbøf.

 • Godt lokalkendskab skaber resultater

  Nybolig Sorø hjælper dig med at finde drømmeboligen. De arbejder effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder uanset hvad enten du er køber eller sælger. Nybolig Sorø sælger hver 3. bolig i deres område og har den korteste liggetid.

 • Den rigtige vare til den rigtige pris

  Når du køber firmatøj, firmagaver og merchandise hos MarkOn får du meget mere end en vare langet over disken! MarkOn har mange års erfaring indenfor branchen og du får altid en konkurrencedygtig pris - en pris, der til fulde, matcher kvaliteten på produktet.

 • Branchens bedste bilgarantier

  Fragus tilbyder et stærkt udvalg af bilgarantier tilpasset bilens alder, type og værdi samt bilejerens ønsker og behov. Kombinationen af 20 års erfaring, organisk vækst og stadig flere tilfredse kunder har gjort dem til Nordens førende udbyder af bilgarantier.

Partner login

CitroënPeugeotOpel