Official Distributor
Denmark & Sweden
CitroënPeugeotOpel

Podieplads til Mathias Christiansen i spændende Sydhavsrally

Mathias Christiansen kastede sig til i år ud i en ny udfordring indenfor rallyens verden og rykkede op i Rally4 med den nye Peugeot 208 Rally4 fra Brian Madsen Sport.

Et samarbejde, som er vokset og vokset gennem 2021-sæsonen, og som nåede et nyt højdepunkt i denne weekend, da det ved Sydhavsrallyet blev til en tredjeplads i klassen for Mathias Christiansen og Sabrina Murmann Sørensen.

Sydhavsrallyet adskiller sig fra resten af denne DM-sæson ved at være et løb over to dage, og dermed var løbet på Falster med 160 kilometer specialprøver også vejen til ekstra køretid. Og det i svære vejrforhold, hvor feltet mødte masser af regn undervejs, forklarer Mathias Christiansen.

- Det endte godt for os. Vi kom egentlig godt fra land fredag aften i tørvejr og vi var virkelig godt med - indtil regnen kom. Det gik ud over vores flow i bilen, så vi måtte tage det en prøve ad gangen, forklarer Mathias Christiansen om fredag aftens prøver på Falster. 

Hårdt arbejde lønnede sig

Lørdag kom Mathias Christiansen og Sabrina Murmann Sørensen tilbage med et godt flow, og sæsonens længste rally endte både med et podie og en masse læring.

- Vi kom meget bedre med, og det her resultat er mere end godkendt. Vi er glade for, at vi endelig lykkedes med at få et podie ud af det hårde arbejde, vi har lagt hele sæsonen, forklarer han og fortsætter:

- Det har været et stort arbejde at lære den nye bil så godt at kende, og vi har samtidigt fået finpudset vores samarbejde inde i bilen. Vi har hentet meget ind på begge områder, for i starten kunne bilen så meget mere end os - det er lidt noget andet nu. Den kører fuldstændig fantastisk, men hvis det virkelig skal gå stærkt, så skal man også kunne udnytte alt, hvad bilen kan - og det er vi absolut blevet bedre til at gøre nu, forklarer Mathias Christiansen.

De lange prøver var samtidigt guld værd i forhold til at høste endnu flere erfaringer i den nye Peugeot 208 Rally4, slår han fast.

- Det var et helt vildt rally det her. Der var mange, lange prøver, hvor vi havde den længste på 28 kilometer. Det er en stor udfordring, for du holder maksimal koncentration og skal gøre det over et så langt stræk som det var, forklarer han og uddyber:

- Det er guld værd for et hold som os, for vi fik virkelig fundet rytmen og arbejdet godt med de udfordringer, som rallyet kastede efter os. Virkelig et godt rally, og jeg er super glad for resultatet, afrunder Mathias Christiansen. 

Årets sjette og sidste afdeling af DM i rally venter den 9. oktober, hvor Dansk Super Rally Ikast køres. 

Mød vores partnere

 • Branchens bedste bilgarantier

  Fragus tilbyder et stærkt udvalg af bilgarantier tilpasset bilens alder, type og værdi samt bilejerens ønsker og behov. Kombinationen af 20 års erfaring, organisk vækst og stadig flere tilfredse kunder har gjort dem til Nordens førende udbyder af bilgarantier.

 • Din genvej til godt håndværk

  Würth Danmark leverer markedets bredeste sortiment af produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr og meget mere til det professionelle marked. Deres produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionalitet.

 • En nytænkende og professionel tømrervirksomhed

  Tømrermester Bo Filtenborg Borup bygger primært typehuse for HusCompagniet på Sjælland, i Tyskland og Sverige. Det er en nytænkende og professionel tømrervirksomhed som efterlever værdier og holdninger for godt håndværk.

 • Fokus på nærvær og gode madoplevelser

  Capa omfavner dig, vennerne, familien og kollegaerne - uanset anledning og selskab. Capa emmer af hygge, varme og storslåede madoplevelser. På Capa finder du klassiske retter med fokus på gode råvarer, samt verdens bedste kød og den verdenskendte smørbøf.

 • Bygger for en bæredygtig fremtid

  Entreprenørfirmaet HJ Huse A/S har igennem fem generationer leveret samlede løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen. Skal dit næste nybyggeri, tilbygning eller renovering være et bæredygtigt byggeri - så er HJ Huse din rigtige samarbejdspartner.

 • En stærk visuel partner

  BM Visuelt er en skiltevirksomhed som er leveringsdygtige i det meste inden for den grafiske branche. Om det er skiltning, facade dekorationer, bannere eller andet - så står de altid klar til at guide. Du kan altid forvente kvalitet og effektivitet hos BM Visuelt.

 • Vores mål er, at give dig lidt mere end du havde forventet.

  Hos Brian Madsen bliver der sat en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. De vil nemlig være en bilforretning ud over det sædvanlige. Du kan altid forvente høj faglig kompetence og korrekt rådgivning med et højt serviceniveau.

 • Bilindretning og biludstyr til varevogne

  Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.

 • Godt lokalkendskab skaber resultater

  Nybolig Sorø hjælper dig med at finde drømmeboligen. De arbejder effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder uanset hvad enten du er køber eller sælger. Nybolig Sorø sælger hver 3. bolig i deres område og har den korteste liggetid.

 • Din teknikpartner

  Hans Følsgaard styrker sine kunder med kompetent teknisk rådgivning og gennemtænkte løsningsforslag. De tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur på kraft, tele- og vindmarkedet.

 • Stort fokus på kvalitet, effektivitet & tilfredse kunder

  Winthers Autolakering er et professionelt autolakeringsværksted som tager sig kærligt af alle biler såvel som entreprenør- og landbrugsmaskiner.
  De har mange års erfaring i branchen og der bliver lagt stor vægt på solidt håndværk og flotte resultater.

 • Entreprenørarbejde af højeste kvalitet

  Entreprenør Jes Pedersen har mere end 20 års erfaring med alt entreprenørarbejde inden for kloakarbejde, fundamenter, udgravning, anlæg og belægning mv. Med Sorø - som udgangspunkt - løser de opgaver for både private, virksomheder og kommuner på hele Sjælland.

 • Den rigtige vare til den rigtige pris

  Når du køber firmatøj, firmagaver og merchandise hos MarkOn får du meget mere end en vare langet over disken! MarkOn har mange års erfaring indenfor branchen og du får altid en konkurrencedygtig pris - en pris, der til fulde, matcher kvaliteten på produktet.

Partner login

CitroënPeugeotOpel