Official Distributor
Denmark & Sweden
CitroënPeugeotOpel

Høje forventninger til aarhusiansk gaderæs

I weekenden afvikles Classic Race Aarhus i det smukt beliggende område omkring Mindeparken og Marselisborg Slot. For de tre TCR-kørere i Brian Madsen Sport bliver det en spændende TCR-debut på aarhusiansk asfalt.

Sommerfuglene i maven stammer ikke mindst fra det faktum, at alle tre kørere gjorde enormt god figur, da TCR-serien tidligere på sommeren gæstede Copenhagen Historic Grand Prix. Formen er god, og teamchef Brian Madsen forventer en stærk weekend for Peugeot-teamet:

- Alle tre kørere gjorde det imponerende godt i København, så det sætter selvfølgelig nogle forventninger til hvordan det går på sæsonens anden bybane. Jeg er meget optimistisk, ikke mindst fordi de alle tre glæder sig helt vildt til at køre i Aarhus - med den motivation skal det nok blive godt!, lyder det fra teamchefen.

For Casper Elgaard bliver det første gang på banen i en forhjulstrukket TCR-racer, men i sin tid i DTC har nået at køre en vis portion omgange i hjembyen. Han kommer uden tvivl til at øse ud af sine erfaringer til sine teamkammerater.

Gustav Birch imponerede som teamets juniorkører de fleste, da han i de københavnske gader leverede to fjerdepladser som resultat af en weekend med høj selvtillid og enorm angrebslyst - den perfekte opskrift på et godt resultat, når kamparenaen er en snæver bybane.

Også Johnny Vejlebo havde en decideret fest ved sit første rigtige byløb, og forventningerne er helt naturligt høje til det jyske byløb. Kun én ting kan for alvor bekymre teamchefen:

- Vejrguderne har det med at være lidt ustabile på denne årstid, så jeg håber at de viser sig fra deres bedste side. I København blev dækvalget en væsentlig faktor, og det ville være rart hvis kørerne i denne weekend får lov til at afgøre det på lidt mere lige vilkår. Det fortjener de - og publikum, fastslår Brian Madsen.

TCR Denmark sendes i weekenden live på TV2 Sport og TV2 Play fra søndag klokken 12:15.

Mød vores partnere

 • Din teknikpartner

  Hans Følsgaard styrker sine kunder med kompetent teknisk rådgivning og gennemtænkte løsningsforslag. De tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur på kraft, tele- og vindmarkedet.

 • En stærk visuel partner

  BM Visuelt er en skiltevirksomhed som er leveringsdygtige i det meste inden for den grafiske branche. Om det er skiltning, facade dekorationer, bannere eller andet - så står de altid klar til at guide. Du kan altid forvente kvalitet og effektivitet hos BM Visuelt.

 • Entreprenørarbejde af højeste kvalitet

  Entreprenør Jes Pedersen har mere end 20 års erfaring med alt entreprenørarbejde inden for kloakarbejde, fundamenter, udgravning, anlæg og belægning mv. Med Sorø - som udgangspunkt - løser de opgaver for både private, virksomheder og kommuner på hele Sjælland.

 • Branchens bedste bilgarantier

  Fragus tilbyder et stærkt udvalg af bilgarantier tilpasset bilens alder, type og værdi samt bilejerens ønsker og behov. Kombinationen af 20 års erfaring, organisk vækst og stadig flere tilfredse kunder har gjort dem til Nordens førende udbyder af bilgarantier.

 • En nytænkende og professionel tømrervirksomhed

  Tømrermester Bo Filtenborg Borup bygger primært typehuse for HusCompagniet på Sjælland, i Tyskland og Sverige. Det er en nytænkende og professionel tømrervirksomhed som efterlever værdier og holdninger for godt håndværk.

 • Bygger for en bæredygtig fremtid

  Entreprenørfirmaet HJ Huse A/S har igennem fem generationer leveret samlede løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen. Skal dit næste nybyggeri, tilbygning eller renovering være et bæredygtigt byggeri - så er HJ Huse din rigtige samarbejdspartner.

 • Fokus på nærvær og gode madoplevelser

  Capa omfavner dig, vennerne, familien og kollegaerne - uanset anledning og selskab. Capa emmer af hygge, varme og storslåede madoplevelser. På Capa finder du klassiske retter med fokus på gode råvarer, samt verdens bedste kød og den verdenskendte smørbøf.

 • Den rigtige vare til den rigtige pris

  Når du køber firmatøj, firmagaver og merchandise hos MarkOn får du meget mere end en vare langet over disken! MarkOn har mange års erfaring indenfor branchen og du får altid en konkurrencedygtig pris - en pris, der til fulde, matcher kvaliteten på produktet.

 • Stort fokus på kvalitet, effektivitet & tilfredse kunder

  Winthers Autolakering er et professionelt autolakeringsværksted som tager sig kærligt af alle biler såvel som entreprenør- og landbrugsmaskiner.
  De har mange års erfaring i branchen og der bliver lagt stor vægt på solidt håndværk og flotte resultater.

 • Din genvej til godt håndværk

  Würth Danmark leverer markedets bredeste sortiment af produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr og meget mere til det professionelle marked. Deres produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionalitet.

 • Godt lokalkendskab skaber resultater

  Nybolig Sorø hjælper dig med at finde drømmeboligen. De arbejder effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder uanset hvad enten du er køber eller sælger. Nybolig Sorø sælger hver 3. bolig i deres område og har den korteste liggetid.

 • Bilindretning og biludstyr til varevogne

  Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.

 • Vores mål er, at give dig lidt mere end du havde forventet.

  Hos Brian Madsen bliver der sat en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. De vil nemlig være en bilforretning ud over det sædvanlige. Du kan altid forvente høj faglig kompetence og korrekt rådgivning med et højt serviceniveau.

Partner login

CitroënPeugeotOpel