Official Distributor
Denmark & Sweden
CitroënPeugeotOpel

Til angreb i gummistøvler

Når TCR Denmark-feltet i weekenden vender tilbage til FDM Jyllandsringen, bliver det med Brian Madsen Sport i angrebsstilling.

Deltagelsen i Classic Race Aarhus for bare to uger siden kostede nemlig dyrt i mesterskabsstillingen, da Casper Elgaard måtte udgå fra en topplacering i finaleheatet. Efter en grundig gennemgang og reparation af hans Peugeot 308TCR er den aarhusianske kører klar til at gå hårdt efter at generobre vigtige point:

- Der er ingen tvivl om, at det var lidt af en mavepuster at se det ene point mellem mig og førstepladsen blive til 26 point efter mit uheld i finalen. Heldigvis har teamet arbejdet benhårdt for at få bilen gjort kampklar igen, så for mit vedkommende kommer weekenden til at handle om full attack fra start til slut, fortæller Casper Elgaard, som har stor tro på et godt resultat i weekenden:

- Peugeot'en er generelt rigtig god på Jyllandsringen, og selvom vi måske ikke er stærkest over en enkelt omgang, så er vi rigtig skarpe i løbene - og det er jo tilfældigvis også i løbene at pointene skal hentes, så jeg ved at vi har hvad der skal til for at gøre det godt.

Vejrprofeterne har i skrivende stund anbefalet at medbringe paraply og mønstrede dæk til weekendens næstsidste afdeling af mesterskabet. For Casper Elgaard er det kun en fordel, hvis skyerne åbner sig og sender vand ned over Jyllandsringen:

- Det er nok ikke så populært, men jeg håber på en regnvejrsweekend. Som man også ser i andre løbsserier rundt omkring sørger regnen altid for at der sker lidt uventede ting, og den slags kan også være til vores fordel, lyder det fra førstekøreren.

For hele teamet har arbejdet efter Classic Race Aarhus krævet en ekstra indsats. En stram tidsplan og udfordringer med at få reservedele har sat pres på mekanikere såvel som teamchefen selv.

- Jeg må erkende, at skaderne på bilerne efter løbet i Aarhus var værre end først antaget. Kombineret med at vi også mærker den globale mangel på reservedele har der da været et par presbolde, men vi har nogle hårdtarbejdende folk som har gjort deres for at vi kommer til start med tre nystrøgne og fuldt funktionsdygtige racerbiler på lørdag, siger Brian Madsen, som glæder sig til at komme tilbage til Jyllandsringen:

- Historisk set gør vi det godt på Jyllandsringen, så jeg glæder mig til at se Casper gå benhårdt efter alle de point, han kan skrabe sammen. Samtidig har Johnny Vejlebo vist at han sagtens kan kæmpe med i toppen af Trofeo-mesterskabet, så nu skal vi have fundet de vise sten på Jyllandsringen og samle et par gode resultater op. Det har været et par stramme uger, men vi er klar til at give den fuld gas igen i weekenden.

TV2 Sport X sender direkte fra FDM Jyllandsringen på søndag fra klokken 13.45.

Mød vores partnere

 • Branchens bedste bilgarantier

  Fragus tilbyder et stærkt udvalg af bilgarantier tilpasset bilens alder, type og værdi samt bilejerens ønsker og behov. Kombinationen af 20 års erfaring, organisk vækst og stadig flere tilfredse kunder har gjort dem til Nordens førende udbyder af bilgarantier.

 • Entreprenørarbejde af højeste kvalitet

  Entreprenør Jes Pedersen har mere end 20 års erfaring med alt entreprenørarbejde inden for kloakarbejde, fundamenter, udgravning, anlæg og belægning mv. Med Sorø - som udgangspunkt - løser de opgaver for både private, virksomheder og kommuner på hele Sjælland.

 • Godt lokalkendskab skaber resultater

  Nybolig Sorø hjælper dig med at finde drømmeboligen. De arbejder effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder uanset hvad enten du er køber eller sælger. Nybolig Sorø sælger hver 3. bolig i deres område og har den korteste liggetid.

 • Den rigtige vare til den rigtige pris

  Når du køber firmatøj, firmagaver og merchandise hos MarkOn får du meget mere end en vare langet over disken! MarkOn har mange års erfaring indenfor branchen og du får altid en konkurrencedygtig pris - en pris, der til fulde, matcher kvaliteten på produktet.

 • Vores mål er, at give dig lidt mere end du havde forventet.

  Hos Brian Madsen bliver der sat en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. De vil nemlig være en bilforretning ud over det sædvanlige. Du kan altid forvente høj faglig kompetence og korrekt rådgivning med et højt serviceniveau.

 • Bygger for en bæredygtig fremtid

  Entreprenørfirmaet HJ Huse A/S har igennem fem generationer leveret samlede løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen. Skal dit næste nybyggeri, tilbygning eller renovering være et bæredygtigt byggeri - så er HJ Huse din rigtige samarbejdspartner.

 • Fokus på nærvær og gode madoplevelser

  Capa omfavner dig, vennerne, familien og kollegaerne - uanset anledning og selskab. Capa emmer af hygge, varme og storslåede madoplevelser. På Capa finder du klassiske retter med fokus på gode råvarer, samt verdens bedste kød og den verdenskendte smørbøf.

 • En nytænkende og professionel tømrervirksomhed

  Tømrermester Bo Filtenborg Borup bygger primært typehuse for HusCompagniet på Sjælland, i Tyskland og Sverige. Det er en nytænkende og professionel tømrervirksomhed som efterlever værdier og holdninger for godt håndværk.

 • Bilindretning og biludstyr til varevogne

  Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.

 • Din teknikpartner

  Hans Følsgaard styrker sine kunder med kompetent teknisk rådgivning og gennemtænkte løsningsforslag. De tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur på kraft, tele- og vindmarkedet.

 • Stort fokus på kvalitet, effektivitet & tilfredse kunder

  Winthers Autolakering er et professionelt autolakeringsværksted som tager sig kærligt af alle biler såvel som entreprenør- og landbrugsmaskiner.
  De har mange års erfaring i branchen og der bliver lagt stor vægt på solidt håndværk og flotte resultater.

 • Din genvej til godt håndværk

  Würth Danmark leverer markedets bredeste sortiment af produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr og meget mere til det professionelle marked. Deres produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionalitet.

 • En stærk visuel partner

  BM Visuelt er en skiltevirksomhed som er leveringsdygtige i det meste inden for den grafiske branche. Om det er skiltning, facade dekorationer, bannere eller andet - så står de altid klar til at guide. Du kan altid forvente kvalitet og effektivitet hos BM Visuelt.

Partner login

CitroënPeugeotOpel