Official Distributor
Denmark & Sweden
CitroënPeugeotOpel

Vejret spillede mod Peugeot-teamet

Elgaard og Vejlebo fik ikke udlevet potentialet på en regnvåd FDM Jyllandsringen, mens Gustav Birch endnu en gang leverede flotte resultater og en stejl indlæringskurve.

Casper Elgaard fik ikke de resultater med, som han havde sat næsen op efter. Og, som han selv konstaterer, fik den erfarne kører aldrig tingene til at falde i hak:

- Der er ikke meget at sige om en weekend som denne. Det var en rigtig skidt weekend for mig, hvor tingene bare ikke fungerede. Det er én af de weekender, man bare glæder sig til at glemme, lød det fra en slukøret Casper Elgaard efter finaleheatet.

Inden det våde element kom i spil var der masser af fart i Elgaard. Med fjerdehurtigste tid i kvalifikationen er der ingen tvivl om at weekenden kunne have gået i en helt anden retning.

For Gustav Birch var weekenden til gengæld noget mere positiv, ikke mindst fra et læringsperspektiv:

- Det har været en hård weekend, synes jeg, men jeg har virkelig lært meget om at køre i regnen. Det er udfordrende, og bilen er noget anderledes end på tør asfalt, men da jeg først havde vænnet mig til det, gik det fornuftigt, fortæller Gustav Birch, der kvalificerede sig på sjettepladsen - og det var samme placering, han sluttede weekenden på. En enkelt pokal blev det også til for teamets juniorkører, der var weekendens bedste U23-kører.

Også Johnny Vejlebo mærkede vejrets udfordringer i weekendens løb. To uger efter sin flotte Trofeo-sejr i Aarhus fik roskildenseren en diametralt modsat oplevelse på Jyllandsringen.

- Det var den første rigtige regnvejrsweekend, jeg har kørt i den her bil, og jeg må indrømme at det ikke er noget, jeg synes om. Selv med helt nye regndæk føltes det for mig som om at jeg ikke kunne få bid, fortæller Johnny Vejlebo, som bravt kæmpede videre trods tydeligt at være på udebane. Undervejs lykkedes det da også roskildenseren at hente to femtepladser blandt Trofeo-kørerne.

Teamchef Brian Madsen opsummerer:

- Det har været en hård weekend for hele teamet, og jeg er glad for at se hvordan Gustav håndterede den nye udfordring til topkarakter. Han fik det bedste ud af både bilen, situationen og sig selv, og det kan han være stolt af. Hverken Casper eller Johnny fandt sig til rette i weekenden, og det er drønærgerligt - men jeg er sikker på at de begge kommer til Padborg Park om fjorten dage med masser af selvtillid og giver den full attack til årets sidste løb.

Mød vores partnere

 • Branchens bedste bilgarantier

  Fragus tilbyder et stærkt udvalg af bilgarantier tilpasset bilens alder, type og værdi samt bilejerens ønsker og behov. Kombinationen af 20 års erfaring, organisk vækst og stadig flere tilfredse kunder har gjort dem til Nordens førende udbyder af bilgarantier.

 • Entreprenørarbejde af højeste kvalitet

  Entreprenør Jes Pedersen har mere end 20 års erfaring med alt entreprenørarbejde inden for kloakarbejde, fundamenter, udgravning, anlæg og belægning mv. Med Sorø - som udgangspunkt - løser de opgaver for både private, virksomheder og kommuner på hele Sjælland.

 • Bygger for en bæredygtig fremtid

  Entreprenørfirmaet HJ Huse A/S har igennem fem generationer leveret samlede løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen. Skal dit næste nybyggeri, tilbygning eller renovering være et bæredygtigt byggeri - så er HJ Huse din rigtige samarbejdspartner.

 • En nytænkende og professionel tømrervirksomhed

  Tømrermester Bo Filtenborg Borup bygger primært typehuse for HusCompagniet på Sjælland, i Tyskland og Sverige. Det er en nytænkende og professionel tømrervirksomhed som efterlever værdier og holdninger for godt håndværk.

 • En stærk visuel partner

  BM Visuelt er en skiltevirksomhed som er leveringsdygtige i det meste inden for den grafiske branche. Om det er skiltning, facade dekorationer, bannere eller andet - så står de altid klar til at guide. Du kan altid forvente kvalitet og effektivitet hos BM Visuelt.

 • Den rigtige vare til den rigtige pris

  Når du køber firmatøj, firmagaver og merchandise hos MarkOn får du meget mere end en vare langet over disken! MarkOn har mange års erfaring indenfor branchen og du får altid en konkurrencedygtig pris - en pris, der til fulde, matcher kvaliteten på produktet.

 • Din genvej til godt håndværk

  Würth Danmark leverer markedets bredeste sortiment af produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr og meget mere til det professionelle marked. Deres produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionalitet.

 • Fokus på nærvær og gode madoplevelser

  Capa omfavner dig, vennerne, familien og kollegaerne - uanset anledning og selskab. Capa emmer af hygge, varme og storslåede madoplevelser. På Capa finder du klassiske retter med fokus på gode råvarer, samt verdens bedste kød og den verdenskendte smørbøf.

 • Din teknikpartner

  Hans Følsgaard styrker sine kunder med kompetent teknisk rådgivning og gennemtænkte løsningsforslag. De tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur på kraft, tele- og vindmarkedet.

 • Vores mål er, at give dig lidt mere end du havde forventet.

  Hos Brian Madsen bliver der sat en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. De vil nemlig være en bilforretning ud over det sædvanlige. Du kan altid forvente høj faglig kompetence og korrekt rådgivning med et højt serviceniveau.

 • Stort fokus på kvalitet, effektivitet & tilfredse kunder

  Winthers Autolakering er et professionelt autolakeringsværksted som tager sig kærligt af alle biler såvel som entreprenør- og landbrugsmaskiner.
  De har mange års erfaring i branchen og der bliver lagt stor vægt på solidt håndværk og flotte resultater.

 • Godt lokalkendskab skaber resultater

  Nybolig Sorø hjælper dig med at finde drømmeboligen. De arbejder effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder uanset hvad enten du er køber eller sælger. Nybolig Sorø sælger hver 3. bolig i deres område og har den korteste liggetid.

 • Bilindretning og biludstyr til varevogne

  Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.

Partner login

CitroënPeugeotOpel