Official Distributor
Denmark & Sweden
CitroënPeugeotOpel

Gustav Birch er TCR U23-mester

Juniorkøreren fra Brian Madsen Sport sikrede sig søndag titlen som U23-mester i TCR Denmark efter en flot og lærerig debutsæson. På Padborg Park leverede teamets unge kører en flot indsats i skiftende vejrforhold, mens teamkammeraterne Vejlebo og Elgaard igen mødte modstand.

For Gustav Birch blev weekenden en god afrunding på en sæson med stejle indlæringskurver og store oplevelser.

- Jeg kunne ikke helt finde farten i sidste heat på grund af understyring ind i svingene, men ellers har bilen været god hele weekenden. Der var lidt trængsel i det sidste sving, og det kostede mig en enkelt placering, men ellers synes jeg at det har været en rigtig god weekend og en god afslutning på sæsonen!

I løbet af de syv afdelinger af mesterskabet har Gustav Birch både leveret stærke resultater og oplevet skuffelser. Det har rustet ham til at fortsætte sin udvikling fremadrettet:

- Sæsonen har givet lidt op- og nedture, og jeg har lært utroligt meget af Casper og hele teamet, så jeg glæder mig allerede til at fortsætte rejsen næste sæson, slutter han.

For Casper Elgaard har efterårssæsonen været en hård én af slagsen. Hele foråret var der imponerende fart på den rutinerede racerkører, men efter sommerferien har udfordringerne været mange. I finaleweekenden gik tingene heller ikke efter planen for Elgaard:

- Hele sæsonen blev vendt på hovedet efter sommerferien. Det tegnede til at blive rigtig godt med en spændende kamp om mesterskabet, men fra finaleheatet i Aarhus, over Jyllandsringen og hertil er det gået den forkerte vej. Alt, der kunne gå galt, er gået galt, siger Casper Elgaard, der med flere ærgerlige kørefejl sidst på sæsonen fratog sig selv chancen for at kæmpe med om mesterskabet:

- For teamet er i år den første sæson, og inden vi kom til Aarhus var vi meget tilfredse med at være med til at kæmpe om mesterskabet, for det havde vi nok ikke helt turde håbe på fra sæsonens begyndelse. Men når først man er kommet med op i dén liga, så er man ikke tilfreds med mindre, siger Casper Elgaard.

Teamets Trofeo-kører måtte endnu engang konstatere, at regnvåde racerbaner bare ikke er favoritten. Johnny Vejlebo kæmpede en kamp for at få bid i sine regndæk gennem hele søndagen, og med to fjerdepladser i Trofeo-klassen fik han det optimale ud af situationen. Selv er han dog godt klar over hvad der skal til fremadrettet:

- Vi skal ud og træne i regnvejr næste år. I Danmark må vi forvente at der bliver regnvejrsløb, og det har vi ikke trænet i år. Jeg har været lykkelig over det gode vejr på vores testdage, men det kommer så tilbage og rammer mig bagi nu som en boomerang. Så næste år må vi forsøge at planlægge efter at køre i regnvejr, griner han.

Placeringer i TCR Denmark 2021:

Casper Elgaard: 5. plads
Gustav Birch: 10. plads, U23-mester
Johnny Vejlebo: 12. plads, 4. plads i Trofeo
Brian Madsen Sport: 3. plads i Teamsmesterskabet

Mød vores partnere

 • En stærk visuel partner

  BM Visuelt er en skiltevirksomhed som er leveringsdygtige i det meste inden for den grafiske branche. Om det er skiltning, facade dekorationer, bannere eller andet - så står de altid klar til at guide. Du kan altid forvente kvalitet og effektivitet hos BM Visuelt.

 • Entreprenørarbejde af højeste kvalitet

  Entreprenør Jes Pedersen har mere end 20 års erfaring med alt entreprenørarbejde inden for kloakarbejde, fundamenter, udgravning, anlæg og belægning mv. Med Sorø - som udgangspunkt - løser de opgaver for både private, virksomheder og kommuner på hele Sjælland.

 • Fokus på nærvær og gode madoplevelser

  Capa omfavner dig, vennerne, familien og kollegaerne - uanset anledning og selskab. Capa emmer af hygge, varme og storslåede madoplevelser. På Capa finder du klassiske retter med fokus på gode råvarer, samt verdens bedste kød og den verdenskendte smørbøf.

 • Godt lokalkendskab skaber resultater

  Nybolig Sorø hjælper dig med at finde drømmeboligen. De arbejder effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder uanset hvad enten du er køber eller sælger. Nybolig Sorø sælger hver 3. bolig i deres område og har den korteste liggetid.

 • Branchens bedste bilgarantier

  Fragus tilbyder et stærkt udvalg af bilgarantier tilpasset bilens alder, type og værdi samt bilejerens ønsker og behov. Kombinationen af 20 års erfaring, organisk vækst og stadig flere tilfredse kunder har gjort dem til Nordens førende udbyder af bilgarantier.

 • Din teknikpartner

  Hans Følsgaard styrker sine kunder med kompetent teknisk rådgivning og gennemtænkte løsningsforslag. De tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur på kraft, tele- og vindmarkedet.

 • Vores mål er, at give dig lidt mere end du havde forventet.

  Hos Brian Madsen bliver der sat en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. De vil nemlig være en bilforretning ud over det sædvanlige. Du kan altid forvente høj faglig kompetence og korrekt rådgivning med et højt serviceniveau.

 • Bilindretning og biludstyr til varevogne

  Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.

 • En nytænkende og professionel tømrervirksomhed

  Tømrermester Bo Filtenborg Borup bygger primært typehuse for HusCompagniet på Sjælland, i Tyskland og Sverige. Det er en nytænkende og professionel tømrervirksomhed som efterlever værdier og holdninger for godt håndværk.

 • Den rigtige vare til den rigtige pris

  Når du køber firmatøj, firmagaver og merchandise hos MarkOn får du meget mere end en vare langet over disken! MarkOn har mange års erfaring indenfor branchen og du får altid en konkurrencedygtig pris - en pris, der til fulde, matcher kvaliteten på produktet.

 • Stort fokus på kvalitet, effektivitet & tilfredse kunder

  Winthers Autolakering er et professionelt autolakeringsværksted som tager sig kærligt af alle biler såvel som entreprenør- og landbrugsmaskiner.
  De har mange års erfaring i branchen og der bliver lagt stor vægt på solidt håndværk og flotte resultater.

 • Din genvej til godt håndværk

  Würth Danmark leverer markedets bredeste sortiment af produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr og meget mere til det professionelle marked. Deres produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionalitet.

 • Bygger for en bæredygtig fremtid

  Entreprenørfirmaet HJ Huse A/S har igennem fem generationer leveret samlede løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen. Skal dit næste nybyggeri, tilbygning eller renovering være et bæredygtigt byggeri - så er HJ Huse din rigtige samarbejdspartner.

Partner login

CitroënPeugeotOpel