Official Distributor
Denmark & Sweden
CitroënPeugeotOpel

Johnny Vejlebo har siden TCR Denmarks start i 2020 været en fast del af serien, og i år er han klar til en ny sæson i samarbejde med Brian Madsen Sport og Peugeot.

Johnny Vejlebo har siden TCR Denmarks start i 2020 været en fast del af serien, og i år er han klar til en ny sæson i samarbejde med Brian Madsen Sport og Peugeot.

Planlægningen er i fuld gang hos Peugeot-teamet, som stiller med en nyindkøbt 308 GTI TCR til i år, og Johnny Vejlebo glæder sig derfor til at kunne bygge videre på to sæsoners gode erfaringer.

- Jeg er super glad for, at vi kan bygge videre på alle erfaringerne fra de første to sæsoner, når vi i år stiller med en helt ny bil. Jeg havde håbet, at der ville komme en af de helt nye 308 i TCR-trim, men det er ikke sket, så vi har fundet en ny 308 GTI TCR og Brian Madsen Sport er ved at gøre klar til sæsonstarten, fortæller han.

Samtidigt er der den krølle på historien, at 2022 er intet mindre end et 30-års jubilæum for samarbejdet Johnny Vejlebo og hans arbejde som forhandler af netop Peugeot. Derfor lå det også i kortene, at der - naturligvis - igen skulle en Peugeot på banen i TCR Denmark med Johnny Vejlebos navn på siden.

- Året i år bliver lidt specielt for mig, for den 1. april er det 30 år siden jeg begyndte at forhandle Peugeot. Det er ikke alle 30 år som racerkører ved siden af, men det har uanset været en fantastisk rejse at se mærket tage form i Danmark. Vi kom fra en tid, hvor Peugeot havde en utroligt lille markedsandel, og så til hvor mærket er i dag - det er lidt vildt at tænke tilbage på, forklarer han og tilføjer:

- Derfor var der heller ikke megen tvivl - det skulle være en Peugeot igen, og jeg ser meget frem til at komme i gang med sæsonen, slår Johnny Vejlebo fast.

Johnny Vejlebo kører igen hos Brian Madsen Sport, og i det vestsjællandske team ser man frem mod at få årets satsning i gear, forklarer teamchef Brian Madsen:

- Vi kører med Johnny Vejlebo i år, og ser meget frem til at komme i gang - og til at få en forhåbentligt god sæson. Peugeot var alle vegne i mesterskabet i 2021, så vi ved bilen er konkurrencedygtig. Vi er igen klar med et stærkt team og har fra de sidste år en masse erfaring med Peugeot 308 GTI TCR, som vi glæder os til at sætte i spil, afrunder Brian Madsen.

Mød vores partnere

 • Den rigtige vare til den rigtige pris

  Når du køber firmatøj, firmagaver og merchandise hos MarkOn får du meget mere end en vare langet over disken! MarkOn har mange års erfaring indenfor branchen og du får altid en konkurrencedygtig pris - en pris, der til fulde, matcher kvaliteten på produktet.

 • Entreprenørarbejde af højeste kvalitet

  Entreprenør Jes Pedersen har mere end 20 års erfaring med alt entreprenørarbejde inden for kloakarbejde, fundamenter, udgravning, anlæg og belægning mv. Med Sorø - som udgangspunkt - løser de opgaver for både private, virksomheder og kommuner på hele Sjælland.

 • Din genvej til godt håndværk

  Würth Danmark leverer markedets bredeste sortiment af produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr og meget mere til det professionelle marked. Deres produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionalitet.

 • Stort fokus på kvalitet, effektivitet & tilfredse kunder

  Winthers Autolakering er et professionelt autolakeringsværksted som tager sig kærligt af alle biler såvel som entreprenør- og landbrugsmaskiner.
  De har mange års erfaring i branchen og der bliver lagt stor vægt på solidt håndværk og flotte resultater.

 • Din teknikpartner

  Hans Følsgaard styrker sine kunder med kompetent teknisk rådgivning og gennemtænkte løsningsforslag. De tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur på kraft, tele- og vindmarkedet.

 • Bilindretning og biludstyr til varevogne

  Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.

 • Branchens bedste bilgarantier

  Fragus tilbyder et stærkt udvalg af bilgarantier tilpasset bilens alder, type og værdi samt bilejerens ønsker og behov. Kombinationen af 20 års erfaring, organisk vækst og stadig flere tilfredse kunder har gjort dem til Nordens førende udbyder af bilgarantier.

 • Bygger for en bæredygtig fremtid

  Entreprenørfirmaet HJ Huse A/S har igennem fem generationer leveret samlede løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen. Skal dit næste nybyggeri, tilbygning eller renovering være et bæredygtigt byggeri - så er HJ Huse din rigtige samarbejdspartner.

 • Godt lokalkendskab skaber resultater

  Nybolig Sorø hjælper dig med at finde drømmeboligen. De arbejder effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder uanset hvad enten du er køber eller sælger. Nybolig Sorø sælger hver 3. bolig i deres område og har den korteste liggetid.

 • En stærk visuel partner

  BM Visuelt er en skiltevirksomhed som er leveringsdygtige i det meste inden for den grafiske branche. Om det er skiltning, facade dekorationer, bannere eller andet - så står de altid klar til at guide. Du kan altid forvente kvalitet og effektivitet hos BM Visuelt.

 • Vores mål er, at give dig lidt mere end du havde forventet.

  Hos Brian Madsen bliver der sat en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. De vil nemlig være en bilforretning ud over det sædvanlige. Du kan altid forvente høj faglig kompetence og korrekt rådgivning med et højt serviceniveau.

 • Fokus på nærvær og gode madoplevelser

  Capa omfavner dig, vennerne, familien og kollegaerne - uanset anledning og selskab. Capa emmer af hygge, varme og storslåede madoplevelser. På Capa finder du klassiske retter med fokus på gode råvarer, samt verdens bedste kød og den verdenskendte smørbøf.

 • En nytænkende og professionel tømrervirksomhed

  Tømrermester Bo Filtenborg Borup bygger primært typehuse for HusCompagniet på Sjælland, i Tyskland og Sverige. Det er en nytænkende og professionel tømrervirksomhed som efterlever værdier og holdninger for godt håndværk.

Partner login

CitroënPeugeotOpel