Official Distributor
Denmark & Sweden
CitroënPeugeotOpel

KIM’s smil efter første tur sagde alt, bredt smil og med mange følelser så kunne brødrene Kim og Brian Madsen give hinanden et stort hjerteligt kram, teamet var tilbage og Kim følte sig fit og klar. Familien var der alle sammen, Kims kone og to børn og Kims far Bjørn.

På dyreskuepladsen stod den og skinnede om kap med solen, efter mange timer hjemme på værkstedet og monteret med mange nye dele, bilen var som ny.

John Frederiksen Rally Test var stedet/testen hvor Kim Madsen/Line Lykke og Brianmadsensport.com havde deres første optræden efter uheldet sidste år til DM1/17. april 2021.

KIM’s smil efter første tur sagde alt, bredt smil og med mange følelser så kunne brødrene Kim og Brian Madsen give hinanden et stort hjerteligt kram, teamet var tilbage og Kim følte sig fit og klar. Familien var der alle sammen, Kims kone og to børn og Kims far Bjørn.

MANGE VAR FORUNDRET over at Kim var klar til opgaven, men Kim var helt afklaret omkring dette. Efter nytår er hans fysiske tilstand gået fremad med kæmpe skridt, og han var glad for at være tilbage, i den sport han og Brian elsker og som ligger så dybt i deres dna.

DET HAR VÆRET ET HÅRDT ÅR siden uheldet den 17. april sidste år, og i den første lange tid, så var det bare en kamp for at komme tilbage til livet og en hverdag. En lang genoptræning både rent fysisk men så sandelig også mentalt, så kunne fokus med tiden også rettes mod et comeback til rallysporten, og som sagt, efter nytår tog det hele fart, og nu står teamet der igen, og så skal er tages en beslutning om den videre indsats i DM regi.

FØRSTE DM er Rally Slagelse/9. april hvor Peugeot Slagelse er en af sponsorerne til rallyet, og at kunne stille op her til et comeback til DM-serien vil være en milepæl for Kim Madsen, hvor et langt år med hård genoptræning nu viser frugten af hårdt arbejde, brianmadsensport.com er tilbage med Kim Madsen og Line Lykke Jensen i manegen, Kim du har været savnet, og dejligt at se dig smile og føle dig veltilpas. KIMs chips burde lave en ny chips, KIMs – I’M back for good!

/Allan POST

https://motorsportdanmark.dk/kim-madsen-var-______-dagens-solstraale-_-dagens-overskrift-_-ja-bare-dagens-story/?fbclid=IwAR383CslwetWg84yJUXfp4qNqxBEI9yLU2rk375Nd2fYOa0s__IjCnGMdxY

Mød vores partnere

 • Godt lokalkendskab skaber resultater

  Nybolig Sorø hjælper dig med at finde drømmeboligen. De arbejder effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder uanset hvad enten du er køber eller sælger. Nybolig Sorø sælger hver 3. bolig i deres område og har den korteste liggetid.

 • Fokus på nærvær og gode madoplevelser

  Capa omfavner dig, vennerne, familien og kollegaerne - uanset anledning og selskab. Capa emmer af hygge, varme og storslåede madoplevelser. På Capa finder du klassiske retter med fokus på gode råvarer, samt verdens bedste kød og den verdenskendte smørbøf.

 • Entreprenørarbejde af højeste kvalitet

  Entreprenør Jes Pedersen har mere end 20 års erfaring med alt entreprenørarbejde inden for kloakarbejde, fundamenter, udgravning, anlæg og belægning mv. Med Sorø - som udgangspunkt - løser de opgaver for både private, virksomheder og kommuner på hele Sjælland.

 • Vores mål er, at give dig lidt mere end du havde forventet.

  Hos Brian Madsen bliver der sat en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. De vil nemlig være en bilforretning ud over det sædvanlige. Du kan altid forvente høj faglig kompetence og korrekt rådgivning med et højt serviceniveau.

 • Bilindretning og biludstyr til varevogne

  Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.

 • Branchens bedste bilgarantier

  Fragus tilbyder et stærkt udvalg af bilgarantier tilpasset bilens alder, type og værdi samt bilejerens ønsker og behov. Kombinationen af 20 års erfaring, organisk vækst og stadig flere tilfredse kunder har gjort dem til Nordens førende udbyder af bilgarantier.

 • Den rigtige vare til den rigtige pris

  Når du køber firmatøj, firmagaver og merchandise hos MarkOn får du meget mere end en vare langet over disken! MarkOn har mange års erfaring indenfor branchen og du får altid en konkurrencedygtig pris - en pris, der til fulde, matcher kvaliteten på produktet.

 • Stort fokus på kvalitet, effektivitet & tilfredse kunder

  Winthers Autolakering er et professionelt autolakeringsværksted som tager sig kærligt af alle biler såvel som entreprenør- og landbrugsmaskiner.
  De har mange års erfaring i branchen og der bliver lagt stor vægt på solidt håndværk og flotte resultater.

 • En stærk visuel partner

  BM Visuelt er en skiltevirksomhed som er leveringsdygtige i det meste inden for den grafiske branche. Om det er skiltning, facade dekorationer, bannere eller andet - så står de altid klar til at guide. Du kan altid forvente kvalitet og effektivitet hos BM Visuelt.

 • Bygger for en bæredygtig fremtid

  Entreprenørfirmaet HJ Huse A/S har igennem fem generationer leveret samlede løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen. Skal dit næste nybyggeri, tilbygning eller renovering være et bæredygtigt byggeri - så er HJ Huse din rigtige samarbejdspartner.

 • En nytænkende og professionel tømrervirksomhed

  Tømrermester Bo Filtenborg Borup bygger primært typehuse for HusCompagniet på Sjælland, i Tyskland og Sverige. Det er en nytænkende og professionel tømrervirksomhed som efterlever værdier og holdninger for godt håndværk.

 • Din teknikpartner

  Hans Følsgaard styrker sine kunder med kompetent teknisk rådgivning og gennemtænkte løsningsforslag. De tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur på kraft, tele- og vindmarkedet.

 • Din genvej til godt håndværk

  Würth Danmark leverer markedets bredeste sortiment af produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr og meget mere til det professionelle marked. Deres produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionalitet.

Partner login

CitroënPeugeotOpel