Official Distributor
Denmark & Sweden
CitroënPeugeotOpel

Klar til årets første udfordring i Rally-DM

Brian Madsen Sport står med Citroën, Peugeot og Opel i spidsen for én af sæsonens største satsninger i Dansk Super Rally. Med to stærke, etablerede navne og to friske talenter satser det sjællandske team på bredden i dansk rally. Og den bredde skal i den kommende weekend stå sin første prøve, når der er DM-premiere.

Premieren på årets DM køres i Himmerland på lørdag den 17. april, og når det går løs fra løbets base på Nysumbanen, så er der lagt op til en lækkerbidsken for tempospecialisterne. I alt 90 kilometers hastighedsprøver skal feltet ud på.

Og topklassen, Rally2 er med 15 biler én af de største i nyere tid i dansk rally.

I den erfarne ende af Brian Madsen Sports telt finder vi de to nye Citroën C3 Rally2, som er klar til kamp i topklassen i dansk rally - og to kørere, der er klar til et comeback til den øverste hylde i dansk rally. Det er Kim Madsen, som har fået startnummer 1, mens Christian Jensen kører i nummer 5. Til fælles har de til gengæld de to dugfriske biler fra Citroën. 

Men topklassen er ikke det eneste sted, som Brian Madsen Sport har sat ind i år - blandt talenterne rundes kvartetten af ved Mathias Christensen, som med startnummer 38 kører til sæsonstart i en helt ny Peugeot 208 Rally4, og Mikkel Njor, der sidste år tog titlen som årets rallytalent. Njor er klar til premieren i sin Opel Corsa Rally4, der bærer startnummer 56. 

Fortrøstningsfulde kørere
Alle fire kørere i Brian Madsen Sport har været ude at høste de første erfaringer med de nye biler i henholdsvis Rally2 og Rally4. Og mens det for Christian Jensen bliver et comeback til topklassen, så er han samtidigt spændt på at se, hvor han kan placere sig i klassens felt på 15 biler.

- Man er altid spændt op til det første løb, og jeg vender jo tilbage efter godt fem års pause. Det bliver super sjovt at komme i gang, men jeg er sikker på, at der er lidt at hente ind på de andre. Området oppe ved Nysum plejer at være garant for nogle gode prøver, så vi ser bare frem til at få gang i det, forklarer Jensen. 

Brian Madsen Sport satser til i år på en blanding af erfarne kræfter og nye talenter på tværs af sine fire biler. Og for Mathias Christiansen er optakten gået rigtig godt. Han har fundet sig til rette i sin nye Peugeot 208 Rally4.

- Det er en spændende sæson, som vi går i møde. Alt er nyt hele vejen rundt, og jeg har fået et fint første indtryk af bilen. Jeg var virkelig overrasket over, hvor god den var lige fra start, og at kunne tage til første afdeling med den følelse i kroppen er altid rart, fortæller han. 

DM-premieren køres lørdag i denne weekend, den 17. april, og vi glæder os meget til at sætte gang i sæsonen og hele vores nye satsning. 

Mød vores partnere

 • Din teknikpartner

  Hans Følsgaard styrker sine kunder med kompetent teknisk rådgivning og gennemtænkte løsningsforslag. De tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur på kraft, tele- og vindmarkedet.

 • Din genvej til godt håndværk

  Würth Danmark leverer markedets bredeste sortiment af produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr og meget mere til det professionelle marked. Deres produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionalitet.

 • Branchens bedste bilgarantier

  Fragus tilbyder et stærkt udvalg af bilgarantier tilpasset bilens alder, type og værdi samt bilejerens ønsker og behov. Kombinationen af 20 års erfaring, organisk vækst og stadig flere tilfredse kunder har gjort dem til Nordens førende udbyder af bilgarantier.

 • Godt lokalkendskab skaber resultater

  Nybolig Sorø hjælper dig med at finde drømmeboligen. De arbejder effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder uanset hvad enten du er køber eller sælger. Nybolig Sorø sælger hver 3. bolig i deres område og har den korteste liggetid.

 • En stærk visuel partner

  BM Visuelt er en skiltevirksomhed som er leveringsdygtige i det meste inden for den grafiske branche. Om det er skiltning, facade dekorationer, bannere eller andet - så står de altid klar til at guide. Du kan altid forvente kvalitet og effektivitet hos BM Visuelt.

 • Bygger for en bæredygtig fremtid

  Entreprenørfirmaet HJ Huse A/S har igennem fem generationer leveret samlede løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen. Skal dit næste nybyggeri, tilbygning eller renovering være et bæredygtigt byggeri - så er HJ Huse din rigtige samarbejdspartner.

 • Bilindretning og biludstyr til varevogne

  Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.

 • Fokus på nærvær og gode madoplevelser

  Capa omfavner dig, vennerne, familien og kollegaerne - uanset anledning og selskab. Capa emmer af hygge, varme og storslåede madoplevelser. På Capa finder du klassiske retter med fokus på gode råvarer, samt verdens bedste kød og den verdenskendte smørbøf.

 • Entreprenørarbejde af højeste kvalitet

  Entreprenør Jes Pedersen har mere end 20 års erfaring med alt entreprenørarbejde inden for kloakarbejde, fundamenter, udgravning, anlæg og belægning mv. Med Sorø - som udgangspunkt - løser de opgaver for både private, virksomheder og kommuner på hele Sjælland.

 • Vores mål er, at give dig lidt mere end du havde forventet.

  Hos Brian Madsen bliver der sat en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. De vil nemlig være en bilforretning ud over det sædvanlige. Du kan altid forvente høj faglig kompetence og korrekt rådgivning med et højt serviceniveau.

 • Stort fokus på kvalitet, effektivitet & tilfredse kunder

  Winthers Autolakering er et professionelt autolakeringsværksted som tager sig kærligt af alle biler såvel som entreprenør- og landbrugsmaskiner.
  De har mange års erfaring i branchen og der bliver lagt stor vægt på solidt håndværk og flotte resultater.

 • En nytænkende og professionel tømrervirksomhed

  Tømrermester Bo Filtenborg Borup bygger primært typehuse for HusCompagniet på Sjælland, i Tyskland og Sverige. Det er en nytænkende og professionel tømrervirksomhed som efterlever værdier og holdninger for godt håndværk.

 • Den rigtige vare til den rigtige pris

  Når du køber firmatøj, firmagaver og merchandise hos MarkOn får du meget mere end en vare langet over disken! MarkOn har mange års erfaring indenfor branchen og du får altid en konkurrencedygtig pris - en pris, der til fulde, matcher kvaliteten på produktet.

Partner login

CitroënPeugeotOpel